Life

Alina și Valentin de la Mireasa, probleme înainte de nuntă. Situația întâmpinată de îndrăgostiți

Alina și Valentin, una dintre perechile de la Mireasa, întâmpină probleme înainte de marea finală din 18 iulie. Concurenții vor să ajungă neapărat în fața ofițerului de stare civilă.
07.07.2022 | 08:00
Alina si Valentin de la Mireasa probleme inainte de nunta Situatia intampinata de indragostiti
Alina și Valentin de la Mireasa, pregătiri pentru nuntă. Problemele peste care trebuie să treacă. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Cei doi îndrăgostiți ai emisiunii matrimoniale de la Antena 1 au mers să depună actele pentru cununia civilă care va avea loc în perioada următoare, dar au avut parte de câteva piedici. Cu toate acestea pregătirile de căsătorie continuă.

Alina și Valentin de la Mireasa, pregătiri pentru nuntă. Problemele peste care trebuie să treacă

Alina și Valentin de la Mireasa își doresc foarte mult să-și unească destinele la finalul show-ului moderat de Simona Gherghe, în casa în care s-au cunoscut și au început să simtă primii fiori de iubire, însă au parte de câteva obstacole.

ADVERTISEMENT

Actele de căsătorie nu sunt valide în cazul concurentei de la Antena 1, care nu și-a schimbat numele din buletin după ce a divorțat. Blondina a avut o relație de cinci ani, care s-a încheiat cu o separare după 6 luni de la nuntă.

Tânăra în vârstă de 22 de ani, originară din Republica Moldova, nu și-a reînnoit actele după despărțire, iar acum pare să aibă dificultăți. Concurenta de la Mireasa speră să rezolve problemele pe care le întâmpină în prezent.

ADVERTISEMENT

„Am carte de identitate provizorie. Toată lumea este fericită”, a spus Alina în emisiunea Mireasa – Capriciile iubiri de la Antena Stars.

„Sunt foarte mândru de ea”, a completat Valentin, căruia Gabriela Cristea i-a spus că rămâne de văzut ce se va întâmpla în continuare.

ADVERTISEMENT

Cuplul speră să le ofere telespectatorilor și celor care îi apreciază o veste foarte bună, mai ales că sunt în toi cu pregătirile pentru ceremonie. Ambii merg la probe pentru rochie și costum și își doresc ca totul să iasă ca la carte.

Alina și Valentin de la Mireasa, dezvăluiri despre dansul mirilor

„Trebuie să înveți să dansezi, să avem cel mai mișto vals”, i-a transmis Alina partenerului de viață, Valentin, cu care va ajunge în fața ofițerului de stare civilă în mai puțin de două săptămâni.

ADVERTISEMENT

„Cred că simt ritmul, dar s-ar putea să-l pierd”, a adăugat Valentin, în emisiunea Mireasa, notează a1.ro.

ADVERTISEMENT