Life

Alina Sorescu a șters toate pozele cu soțul său. Ce se întâmplă între ea și Alexandru Ciucu, de fapt

Alina Sorescu a șters toate pozele cu soțul său de pe rețelele de socializare.
28.08.2021 | 19:59
Alina Sorescu a sters toate pozele cu sotul sau Ce se intampla intre ea si Alexandru Ciucu de fapt
Alina Sorescu a șters toate pozele cu soțul său. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Deși spunea că ea și Alexandru Ciucu nu sunt în pragul divorțului și se înțeleg mai bine ca niciodată, iată că acest gest făcut de cântăreață i-a pus pe gânduri pe fani.

Alina Sorescu a șters toate pozele cu Alexandru Ciucu

Aceasta a șters toate pozele pe care le avea cu soțul ei pe rețelele de socializare, astfel că acum ea pare a fi o femeie singură, pentru că imaginile făcute publice sunt cele în care apare doar ea.

ADVERTISEMENT

Fanii i-au adresat mai multe întrebări artistei pe conturile sale de socializare, însă aceasta nu a oferit un răspuns pentru gestul său și nici nu a explicat ce motiv a avut pentru a face acest lucru.

Totuși, gurile spun că cei doi ar fi divorțat în secret și acesta ar fi motivul pentru care ea a șters toate amintirile cu soțul ei, Alexandru Ciucu.

ADVERTISEMENT

Zvonurile despre o separare între Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au început după ce acesta a fost văzut de mai multe ori în compania altor femei.

Declarațiile celor doi soți despre un divorț. Alexandru Ciucu a fost văzut cu alte femei

El chiar a intrat în casa alteia, dar atunci Alina Sorescu mărturisea că nu vrea să se implice într-un „spectacol” și preferă să nu vorbească despre acest subiect.

ADVERTISEMENT

„Nu vreau să comentez pentru că nu este despre mine. Nu mi-a plăcut niciodată să mă dau în spectacol sau să apar cu lucruri cu care apar personajele de carton.

Nu o să fac din viața mea un spectacol doar de dragul de a se vorbi despre mine”, a spus Alina Sorescu la Prima TV.

ADVERTISEMENT

La rândul lui, Alexandru Ciucu asigura că el și soția lui nu au de gând să se despartă. Mai mult, el spunea că între ei nu există nicio problemă.

Ei preferă să fie foarte discreți în ceea ce privește viața lor de acasă și de aceea nu vorbesc deschis despre acest subiect.

”Am mai spus-o și o spun. Nu, nu divorțăm. Nu avem niciun fel de probleme în relația de cuplu, doar ne bucurăm de discreție, preferăm să nu discutăm despre lucurile intime”, a declarat Alexandru Ciucu în exclusivitate pentru FANATIK în urmă cu ceva vreme.

ADVERTISEMENT