Life

Alina Sorescu, interviu despre familie, bani și frumusețe, după ce s-a spus că a divorțat: „Sunt un om echilibrat”

După ce s-a spus că a divorțat de Alex Ciucu, Alina Sorescu a oferit un interviu în care a vorbit despre bani, frumusețe, dar și despre fiicele pe care le au împreună.
24.03.2022 | 12:17
Alina Sorescu interviu despre familie bani si frumusete dupa ce sa spus ca a divortat Sunt un om echilibrat
ADVERTISEMENT

Alina Sorescu a oferit un interviu în care a vorbit despre frumusețe, bani și familie. Cu toate că încă de anul trecut se vorbește despre un presupus divorț între ea și Alexandru Ciucu, vedeta a hotărât să păstreze în continuare discreția și nu a atins acest subiect.

Alina Sorescu a vorbit despre familie, bani și frumusețe. Nu este adepta exceselor de niciun fel

La sfârșitul anului trecut, Alina Sorescu a șters toate pozele cu Alex Ciucu de pe rețelele sociale. Cu toate acestea, nu a vorbit niciodată despre subiect și nu a făcut declarații în acest sens.

ADVERTISEMENT

De această dată, vedeta a oferit un interviu pentru Antena Stars în care a discutat despre familie, bani și operații estetice. Alina Sorescu a explicat de ce nu este adepta acestor proceduri, cu toate că nu este împotriva lor.

„Sunt adepta firescului și a naturalului, în tot ceea ce înseamnă viața mea, nu doar aspectul fizic. Cred că așa este sănătos să fie. Dar cred că este important ca problemele de genul acesta, dacă pe persoana respectivă o deranjează foarte mult, să fie rezolvate. Nu spun nu, că nu se știe niciodată, dar prefer să întrețin ce mi-a dat natura. 

ADVERTISEMENT

Aspectul fizic e important, nu neapărat esențial. Cred că e o datorie a fiecărei femei să aibă grijă de felul în care arată. Nu sunt un om al exceselor. Sunt om echilibrat. Sunt om cu capul pe umeri, care e chibzuit. Muncesc de mic copil și am reușit să obțin un statut prin munca mea. 

Lucrurile pe care le fac în acord cu ceea ce sunt, ceea ce pot, ceea ce reprezint. Nu sar calul în vreun moment.”, a declarat Alina Sorescu.

ADVERTISEMENT

A primit Alina Sorescu daruri scumpe de la Alexandru Ciucu?

Alina Sorescu recunoaște că nici în cazul cadourilor primite de la soț nu a fost niciodată vorba despre obiecte foarte costisitoare sau ieșite în comun. Nu neagă faptul că a primit daruri scumpe, dar a ținut să precizeze că totul depinde de felul în care oamenii se raportează la bani.

Alina Sorescu și Alex Ciucu au împreună două fete, pe Elena Carolina și Ana Raisa. Cei doi investesc în educația micuțelor atât bani, cât și timp. Întrebată cum ar reacționa dacă în viitor ele și-a dori să apeleze la medicul estetician pentru a-ș face anumite intervenții de înfrumusețare, vedeta recunoaște că nu s-ar opune.

ADVERTISEMENT

Totuși, își dorește ca Elena Carolina și Ana Raisa să aibă încredere în ele și să nu aibă nevoie de astfel de artificii. A vorbit cu mândrie despre fiicele ei și a dezvăluit că au personalități foarte diferite.

„Sunt două fetițe foarte diferite. Și fizic și temperamental. Fiecare are punctul ei de vedere, fiecare deja se impune, are fiecare personalitatea sa. E foarte frumos să vezi cum cresc. Sunt, așa, ca două flori. Dacă le uzi, cresc și se deschid la soare.”, a concluzionat Alina Sorescu.

ADVERTISEMENT