Life

Alina Sorescu, dezvăluiri despre divorțul de Alexandru Ciucu. Ce se întâmplă între cei doi: ”De aici provin neînțelegerile noastre”

Alina Sorescu a explicat de ce nu s-a finalizat încă divorțul de Alexandru Ciucu. Conflictul dintre ea și fostul ei soț are la bază un singur aspect.
08.06.2024 | 00:22
Alina Sorescu dezvaluiri despre divortul de Alexandru Ciucu Ce se intampla intre cei doi De aici provin neintelegerile noastre
Alina Sorescu despre divorțul de Alexandru Ciucu. Foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

De la ce pornesc neînțelegerile între Alina Sorescu și Alexandru Ciucu? Procesul de divorț este mai complicat decât ar fi anticipat artista.

Alina Sorescu, dezvăluiri despre divorțul de Alexandru Ciucu

După 12 ani de căsnicie, Alina Sorescu și Alexandru Ciuc au decis să meargă pe drumuri se parate. În cei doi ani și jumătate care au trecut de la depunerea actelor de divorț, există un singur aspect asupra căruia nu au reușit să se pună de acord.

ADVERTISEMENT

Cântăreața și fostul soț încă se luptă în instanță pentru custodia celor două fetițe, Raisa și Carolina. Ea recunoaște că demersurile de divorț durează mai mult timp decât s-ar fi așteptat.

Invitată în podcastul Mirelei Retegan, artista a explicat de la ce pornesc neînțelegerile între ea și tatăl fetițelor. A dezvăluit motivul principal pentru care divorțul nu s-a finalizat, până la momentul actual.

ADVERTISEMENT

„Da, nu mă așteptam să dureze atât. Astea sunt demersurile normale din țara noastră. Sunt foarte multe lucruri care m-au surprins de când a început efectiv procesul, lucruri care nu erau așa cum se întâmpla în trecut. De asta eu îmi doresc o continuitate pentru fete, stabilitate de care orice copil are nevoie”, a declarat Alina Sorescu în podcast, potrivit cancan.ro.

Alina Sorescu: „Nu mă așteptam ca după doi ani jumătate să fim practic în aceeași situație”

Alina Sorescu a subliniat că toate certurile pornesc de la un singur lucru: programul fetițelor. Prioritatea sa este ca acestea să beneficieze de stabilitate și continuitate, aspecte esențiale pentru o vârstă atât de fragedă.

ADVERTISEMENT

Astfel că, Alina preferă un program simplu și stabil pentru cele două fete. Dar, Alexandru Ciucu ar vrea un program alternant de o săptămână cu ea și o săptămână cu el sau două săptămâni cu ea și două săptămâni cu el.

„Nu mă așteptam să fie atât de complicat totul, să dureze atât, asta nu mă așteptam. Nu mă așteptam ca după doi ani jumătate să fim practic în aceeași situație și să mai avem încă un an până să se lămurească această situație legată de programul fetițelor, pentru că de aici provin neînțelegerile noastre.

ADVERTISEMENT

Eu îmi doresc un program stabil pentru fete, în timp ce tatăl fetelor cere acest program alternant de o săptămână cu o săptămână sau de două săptămâni cu două săptămâni”, a declarat Alina Sorescu, în cadrul podcastului Mirelei Retegan.

ADVERTISEMENT