Life

Alina Sorescu, dezvăluiri despre ultimele zvonuri. Divorțul de Alexandru Ciucu e departe de final

Alina Sorescu a dat cărțile pe față legat de informațiile potrivit cărora firma sa ar fi în faliment, după separarea de Alexandru Ciucu. Ce spune despre o nouă relație.
08.07.2022 | 08:31
Alina Sorescu dezvaluiri despre ultimele zvonuri Divortul de Alexandru Ciucu e departe de final
Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, divorț lung și anevoios. Cântăreața se apără după ultimele zvonuri. Sursa foto: Instagram / Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cântăreața a pus capăt ultimelor zvonuri care spun că are probleme de ordin financiar după ce la începutul anului a plecat din vila în care locuia cu creatorul de modă. Vedeta precizează că lucrurile sunt cu totul altfel.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, divorț lung și anevoios. Cântăreața se apără după ultimele zvonuri

Alina Sorescu a pus punctul pe „i” după ce s-a vehiculat că școala sa de muzică are datorii uriașe și că nu mai are bani. Frumoasa blondină se apără și legat de faptul că ar fi început o nouă relație, deși e în divorț cu Alexandru Ciucu.

ADVERTISEMENT

Îndrăgita artistă nu dorește să se îndrăgostească din nou prea curând, fetițele sale fiind pe primul plan. Elena Carolina şi Ana Raisa îi ocupă tot timpul, mai ales că vedeta luptă pentru a le avea aproape și după divorț.

„Observ că în ultima vreme, imediat după cea de-a două decizie a instanței privind domiciliul  fetițelor la mine, apar în presă articole menite să mă discretiteze.

ADVERTISEMENT

Nu este nimic adevărat și e firesc să mă apar în astfel de situații. Firma mea nu este în faliment, informațiile au fost interpretate eronat în mod voit.

Și nu am o altă relație, așa cum s-a vehiculat. Prioritățile mele sunt fetițele și activitatea mea profesională”, a spus Alina Sorescu pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

Alina Sorescu luptă pentru custodia fiicelor sale. La fel și Alexandru Ciucu

Alina Sorescu a câștigat de două ori în instanță dreptul ca domiciliul fetelor să fie în locuința sa, dar același lucru și-l dorește și fostul partener de viață. Alexandru Ciucu ar vrea asta pentru a nu fi nevoit să achite pensie alimentară.

Se pare că firma designerului, cea de costume bărbătești, are probleme de ordin financiar, acesta fiind unul dintre principalele motive pentru care nu dorește să aibă custodie comună cu artista, ci mai degrabă unică.

ADVERTISEMENT

Așadar, divorțul dintre cântăreață și creatorul de modă se anunță a fi unul lung și anevoios, cu foarte multe piedici. Cel mai probabil separarea oficială, în acte, va fi peste 2-3 ani.

ADVERTISEMENT