Life

Alina Sorescu, emoții în prima zi de școală. Detaliul care a scos la iveală ruptura de Alexandru Ciucu

Alina Sorescu este una dintre vedetele care a fost alături de copii în prima zi de școală, ocazie cu care a postat câteva imagini în mediul virtual.
13.09.2021 | 21:13
Alina Sorescu emotii in prima zi de scoala Detaliul care a scos la iveala ruptura de Alexandru Ciucu
ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină a distribuit un colaj care le arată pe cele două fiice, Elena Carolina și Ana Raisa, însă a scăpat un mic, dar important detaliu.

Cântăreața este tare mândră de fiicele sale, dar a omis să le arate fanilor fotografii cu partenerul ei de viață, creatorul de modă Alexandru Ciucu.

ADVERTISEMENT

Acest lucru scoate la iveală mai mult ca oricând ruptura care s-a produs între cei doi, deși designerul le arată fanilor o cu totul altă imagine despre familia sa.

Alexandru Ciucu pozează în familia perfectă. Alina Sorescu dă cărțile pe față

În această primă zi de școală, Alexandru Ciucu a postat o imagine mai veche, în care apar toți patru. Este o poză, care le amintește tuturor de perioada în care erau un cuplu perfect.

ADVERTISEMENT

Chiar și așa, formularea „ca-n vremurile bune” este una subtilă și care trimite oarecum cu gândul la o despărțire, care se pare că ar fi avut loc în mare secret.

„Un nou început de școală ca-n vremurile bune. Succes tuturor! Vă pupăm”, a scris designerul pe pagina sa de Instagram.

ADVERTISEMENT

„#family”, a mai completat Alexandru Ciucu, pe rețelele de socializare, postarea primind numeroase mesaje și aprecieri din partea fanilor.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Alexandru Ciucu (@alxciucu)

Alexandru Ciucu, adevărul despre mariajul cu Alina Sorescu

În aceeași notă, designerul încearcă să sublinieze faptul că mariajul cu Alina Sorescu decurge foarte normal și doar se bucură de discreție, departe de ochii curioșilor.

ADVERTISEMENT

Alexandru Ciucu susține că nu a divorțat de frumoasa artistă și că nu există niciun fel de problemă în cuplu, însă lucrurile se văd complet diferit din tabăra blondinei.

„Am mai spus-o și o spun. Nu, nu divorțăm. Nu avem niciun fel de probleme în relația de cuplu, doar ne bucurăm de discreție, preferăm să nu discutăm despre lucrurile intime”, a declarat Alexandru Ciucu pentru FANATIK.

Cântăreața și-a șters toate imaginile în care apărea soțul, lucru remarcat chiar și în prima zi de școală, când a distribuit numai imagini cu fiicele sale.

ADVERTISEMENT