Life

Alina Sorescu, mesaje emoționante din partea fanilor. Ce i-au transmis aceștia legat de decizia judecătorilor în cazul fetelor

Alina Sorescu, comentarii înduioșătoare de la internauți. Ce i-au spus oamenii după hotărârea luată de magistrați după divorț.
16.04.2023 | 22:44
Alina Sorescu mesaje emotionante din partea fanilor Ce iau transmis acestia legat de decizia judecatorilor in cazul fetelor
Alina Sorescu, comentarii înduioșătoare de la internauți. Ce i-au spus oamenii după hotărârea luată de magistrați după divorț. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Renumita cântăreață și femeie de afaceri a primit numeroase mesaje emoționante din partea fanilor. Ce i-au transmis aceștia legat de decizia judecătorilor în cazul fetelor care stau o săptămână la ea și alta la fostul soț, Alexandru Ciucu.

Alina Sorescu, comentarii înduioșătoare de la internauți. Ce i-au spus oamenii după hotărârea luată de magistrați după divorț

Alina Sorescu este una dintre vedetele apreciate și iubite de oameni, dovadă fiind chiar comentariile înduioșătoare venite de la internauți. Aceștia i-au spus numai cuvinte frumoase după hotărârea luată de magistrați după divorț.

ADVERTISEMENT

Oamenii consideră că fetele vedetei, Carolina și Raisa, trebuie să petreacă mai mult timp cu mama sa lor și să aibă un program stabit alături de cântăreață. Din păcate, judecătorii au împărțit custodia copiilor în defavoarea acestora.

„Carolina și Raisa, alături de mine la Concertul Caritabil de Paști de la Ateneu”, a scris cântăreața în dreptul imaginilor de pe Instagram. Comentariile fanilor au început imediat să vină cu sutele.

ADVERTISEMENT

„Justiția e praf, dar Dumnezeu există”, „Sper ca instanța să se trezească și să facă dreptate, copiii trebuie să stea la mamă. Tu ești o mamă minunată și devotată”, „Cu siguranță alături de tine trebuie să fie iubitele tale fetițe”.

„Mama și prințesele ei! Instanța să facă ce trebuie, domiciliul fetelor la tine, mama lor. Tatăl are ce a semănat, distracție cu altele. Nu este firesc ca fetele să fie plimbate o săptămână și o săptămână”, sunt o parte din mesajele primite de Alina Sorescu în online.

ADVERTISEMENT
Alina Sorescu și fiicele sale, la Ateneul Român
Alina Sorescu și fiicele sale, la Ateneul Român. Sursa foto: Instagram.com

Alina Sorescu, luptă grea pentru fiicele sale

Alina Sorescu a dus o luptă foarte grea pentru a le avea aproape pe fiicele sale. După un an de procese și mai multe ordonanțe solicitate de fostul partener de viață, Alexandru Ciucu, vedeta a primit o lovitură neașteptată.

Cântăreața nu vrea să abandoneze și a făcut apel, chiar dacă fostul soț cere drepturi depline. Frumoasa blondină își dorește ca micuțele să crească alături de ea pentru a le educa și a le crește așa cum au fost obișnuite de când s-au născut.

ADVERTISEMENT

Îndrăgita solistă consideră că fetelor le este mai bine dacă locuiesc într-un mediu stabil, nu să fie bulversate și dezechilibrate emoțional așa cum se întâmplă în momentul de față. Alina Sorescu crede că micuțele au nevoie de o rutină zi de zi.

„Sper ca judecatorii să înțeleagă că acest program nu este bun pentru orice copil și în orice condiții”, a scris vedeta pe Facebook la scurt timp după ce s-a încheiat divorțul cu renumitul designer român.

ADVERTISEMENT