Life

Alina Sorescu, petrecere în plin divorț. Ce a făcut cu primii bani câștigați: “Mi-am luat BMW”

Alina Sorescu și-a petrecut prima aniversare după ce a depus actele de divorț. Cântăreața a împlinit 36 de ani și a sărbătorit alături de cele două fiice, de părinții ei și de câțiva prieteni apropiați.
15.07.2022 | 14:21
Alina Sorescu petrecere in plin divort Ce a facut cu primii bani castigati Miam luat BMW
Alina Sorescu a împlinit 36 de ani pe 14 iulie. Își va duce fetițele în vacanță la munte și la mare. Sursa foto. Instagram.
ADVERTISEMENT

Alina Sorescu a împlinit 36 de ani pe 14 iulie și s-a bucurat de prezența oamenilor dragi în viața ei. Aflată în divorț de designerul Alexandru Ciucu, vedeta ne-a povestit cum a petrecut de ziua ei, fără (încă) soțul ei, pentru prima dată de când a depus actele de divorț.

Alina Sorescu, prima aniversare după ce a anunțat că divorțează de Alexandru Ciucu: “Am petrecut cu fetițele, cu părinții și cu câțiva prieteni”

În cadrul unui interviu acordat exclusiv pentru FANATIK, Alina Sorescu ne-a dezvăluit cu cine și-a petrecut ziua de naștere, ce surprize pregătește pentru spectacolul de la Sala Palatului, din București, și ce soluție a găsit pentru a-și duce fiicele în vacanță. După ce judecătorii au stabilit ca domiciliul micuțelor să fie împreună cu mama, Alina Sorescu a făcut un plan de vacanță. Nu poate pleca împreună cu Raisa și Carolina din țară, pentru că ar avea nevoie de procură din partea lui Alexandru Ciucu și, până când divorțul se va finaliza, a decis să le plimbe la munte și pe litoral.

ADVERTISEMENT

Ce a făcut Alina Sorescu cu primii bani câștigați

De mică pe scenă, Alina Sorescu și-a amintit și ce și-a cumpărat cu banii strânși până la 18 ani: mașina la care visa, un BMW pe care l-a condus mândră, pentru că era achiziționat din veniturile câștigate prin munca ei.

Te-ai lansat de copil în muzică. Practic, la 8 ani ai câștigat și primul premiu, cel de debut. Astăzi, ai mai face același lucru? Ai  merge tot pe drumul muzicii?

ADVERTISEMENT

– Da, muzica și apoi televiziunea mi-au adus multe satisfacții. De la 4 ani sunt pe scenă și sunt mândră de toată experiența mea. Startul pe care l-am avut cu MiniSong-ul lui Ioan Luchian Mihalea mi-a deschis drumul în carieră. Aș alege aceeași direcție.

Tatăl tău a avut un rol important în cariera ta. Te mai ajută și astăzi în carieră?

– Părinții mei mi-au observat talentul și la 4 ani m-au dus la MiniSong, cel mai bun și cunoscut grup de copii la vremea respectivă. Atunci au realizat că am potențial, au început să se ocupe de mine și la 10 ani am lansat primul meu album “Voi fi o stea”.

ADVERTISEMENT

Orice artist are nevoie de sprijin organizatoric, iar la mine totdeauna acesta a fost tatăl meu. Și acum mă ajută în mod special cu școala mea de muzică pentru copii, “Picii lu’ Soreasca”.

Muncești de mic copil. Ce ai făcut cu primii bani câștigați?

– I-am reinvestit mereu în mine, la 18 ani mi-am luat mașina BMW pe care mi-o doream.

De-a lungul anilor ai lucrat la TVR 1, la Kanal D, la TVR 2… În ce proiect te-ai regăsit cel mai mult și ce format crezi că ți se potrivește?

ADVERTISEMENT

– La emisiuni de divertisment mă simt cel mai în largul meu și mai ales dacă am și copii în preajmă.

Dar ai fost și în postura de prezentator la evenimente ca Mamaia Copiilor, Cerbul de Aur și Callatis. Astăzi, ai mai merge să prezinți evenimente de acest gen sau evenimente private, dacă ai fi solicitată?

– Da, și în continuare fac acest lucru.

Pe  14 iulie ai împlinit de 36 de ani. Cum ți-ai petrecut ziua și ce îți dorești cel mai mult?

– Mi-am petrecut-o cu fetițele, cu părinții și cu câțiva prieteni apropiați. Îmi doresc să fim sănătoși cu toții.

Alina Sorescu e născută în aceeași zi cu Mădălina Manole, idolul ei

Ești născută în aceeași zi cu regretata Mădălina Manole. Ce amintiri ai legate de ea și cum te-ai înțeles cu ea?

– Mădălina a fost idolul meu și eram fericită când mă întâlneam în spectacole cu ea. Chiar apăruse un articol la vremea respectivă “De la Mădălina la Alina”, de care eram foarte mândră.

Nu este singura persoană din muzică care a avut un sfârșit tragic… Crezi că artiștii sunt mai sensibili?

– Da, mai ales Racii. E o zodie în care sunt născuți foarte multi artiști.

Pregătește un spectacol la Sala Palatului

Pregătești un spectacol la Sala Palatului din București. La ce surprize să se aștepte fanii tăi?

– Trupa mea de pici este în vacanța de vară și mă ocup acum de pregătirea surprizelor muzicale cu care vreau să vin în toamnă, în frunte cu spectacolul “Suflet de copil” de la Sala Palatului, de pe 24 septembrie. Voi cânta alături de Picii lu’ Soreasca și invitații noștri Ana Beregoi, Cleopatra Stratan și Edward Sanda.

Fetițele tale au moștenit talentul tău muzical?

– Da, au ureche muzicală și le place să cânte.

Te menții foarte bine în formă. Faci ceva pentru acest lucru? Ai ținut vreodată diete?

– Nu am ținut diete, de când mă știu nu fac excese și îmi place să mă îngrijesc.

Ce produse nu consumă Alina Sorescu

Este vreun aliment pe care nu îl consumi?

– Nu mănânc produse de capră, oaie, miel.

Ești o femeie frumoasă și cochetă. Se ocupă cineva de imaginea ta? Cât investești în haine?

– Nu am contorizat, dar îmi place să fiu în trend. La evenimente importante mă consult și cu stiliști.

Ce ai în geantă și ce crezi că nu trebuie să lipsească din geanta unei femei?

– Telefonul, rujul și cardul.

Pleci în vreo vacanță cu fetele tale? Unde?

– Da, vom avea mai multe plecări în această vară în țară, la munte și la mare.

Alina Sorescu divorțează de Alexandru Ciucu

Alina Sorescu s-a căsătorit cu designerul Alexandru Ciucu în urmă cu 12 ani. Cei doi au două fetițe superbe, Carolina, de 9 ani, și Raisa, de 6 ani. Interpreta a depus actele de divorț în luna februarie și a plecat de acasă cu fetițele ei. Cei doi se află în război pentru custodia micuțelor, dar instanța a decis ca acestea să rămână în grija solistei. 

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au de împărțit o vilă în Pipera, dar și sume de bani obținute ca profit prin intermediul celor trei firme deținute de designer, și una a solistei.

ADVERTISEMENT