Life

Alina Sorescu, prima declarație după ce s-a aflat că divorțează de Alexandru Ciucu: ”M-am ținut departe de scandaluri”

Alina Sorescu a reacționat după ce s-a aflat că divorțează de Alexandru Ciucu, designer cu care s-a căsătorit în 2010. Artista a anunțat că a depus actele de divorț și că luptă pentru custodia celor două fete.
04.05.2022 | 09:15
Alina Sorescu prima declaratie dupa ce sa aflat ca divorteaza de Alexandru Ciucu Mam tinut departe de scandaluri
Alina Sorescu, prima reacție legat de divorțul de Alexandru Ciucu. Ce a mărturisit cântăreața. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântăreața și prezentatoarea TV Alina Sorescu a făcut prima declarație după ce s-a aflat că se desparte de Alexandru Ciucu, bărbatul cu care are două fete. Vedeta TVR a precizat că vrea să se țină departe de scandaluri, dar în același timp vrea să sublinieze câteva aspecte.

Alina Sorescu, prima reacție legat de divorțul de Alexandru Ciucu. Ce a mărturisit cântăreața

Alina Sorescu a confirmat că a depus actele de divorț în instanță, numindu-l în continuare pe Alexandru Ciucu „soțul meu”. Celebra cântăreață a precizat că va face tot ce-i stă în puteri pentru protejarea fiicelor sale.

ADVERTISEMENT

„Dragii mei, nu voiam să comentez pentru că, așa cum știți cu toții, am fost încă de copil un om discret, cu un parcurs serios și m-am ținut departe de scandaluri. Având în vedere că au apărut informații eronate în presă, este nevoie să fac o precizare. 

La începutul anului am introdus acțiunea de divorț, iar în cadrul acestui proces soțul meu a intentat acum o ordonanță președințială, în care cere domiciliul fetițelor noastre la el până la soluționarea în instanța a procesului. 

ADVERTISEMENT

Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele, să muncesc pentru a le crește și să le educ armonios, că și până acum”, este mesajul scris de Alina Sorescu, pe pagina de Facebook, după ce au apărut informații privind procesul intentat de soțul ei, prin care a cerut ordonanță președințială.

Alina Sorescu, mesaj pentru familie și fani, în plin divorț

De asemenea, Alina Sorescu nu a uitat să le mulțumească părinților săi, care i-au fost alături de când a luat decizia să părăsească căminul conjugal, vila din Pipera unde a locuit încă din anul 2017.

ADVERTISEMENT

Totodată, artista a declarat că este extrem de încântată de mesajele de încurajare pe care le-a primit din partea fanilor. Internauții sunt de partea sa în procesul de divorț intentat împotriva lui Alexandru Ciucu.

Cântăreața nu a trecut cu vederea comentariile urmăritorilor săi, cărora le-a mulțumit personal, perioada aceasta având nevoie de susținere din partea lor.

ADVERTISEMENT