Life

Alina Sorescu, primele declarații după ce s-a spus că divorțează de Alexandru Ciucu

18.09.2020 | 21:48
Alina Sorescu primele declaratii dupa ce sa spus ca divorteaza de Alexandru Ciucu
ADVERTISEMENT

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu sunt împreună din anul 2008 și au două fetițe frumoase, dar în ultima perioadă au apărut numeroase zvonuri potrivit cărora căsnicia lor ar fi pe butuci.

Recent, designerul a fost surprins singur într-un club de fițe de pe litoralul românesc, lucru care a alimentat și mai mult rumoarea pe marginea subiectului privind un eventual divorț dintre el și femeia alături de care are o relație de mai bine de un deceniu.

ADVERTISEMENT

Celebra cântăreață a rupt tăcerea și a pus capăt tuturor speculațiilor legat de divorț, precizând că lumea bârfește mult și este obișnuită încă de mică cu subiectele mondene, de aceea nu le mai dă așa mare importanță.

Alina Sorescu, reacție după ce s-a zvonit că divorțează de Alexandru Ciucu

„A fost călătoria lui la Golf, planificată de ceva timp. La golf merge băiețește. Sunt învățată cu astfel de situații și vreau să merg mai departe.

ADVERTISEMENT

Fac o preselecție la școala de muzică, ăsta e si motivul pentru care sunt atât de ocupată. Eu, fiind cu activitățile mele, nu am putut să-l însoțesc. Raisa, fetița cea mică, a avut febră, așa că am stat cu ea. Alex a fost la golf și la întoarcere s-a oprit în Mamaia.

Nu mă deranjează bârfele pentru că sunt obișnuită. Lumea mondenă e mică”, a mărturisit Alina Sorescu, în emisiunea prezentată de Cove și Adela Popescu, relatează ciao.ro.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină a ținut să menționeze faptul că în urmă cu câteva zile, mai exact pe 12 septembrie, a sărbătorit 10 ani de căsnicie cu Alexandru Ciucu. În plus, Alina Sorescu a postat în mediul online câteva imagini alături de soțul ei, punctând faptul că lucrurile decurg foarte bine.

„Eu sunt în lumea asta de mică și am muncit atâția ani să ajung la un nume curat și lumea, cum să spun, să creadă în numele meu. Să-mi creez o imagine credibilă. Dar eu sunt destul de obișnuită cu lumea asta.

ADVERTISEMENT

Celebritatea, într-adevăr, nu este ușor de dus pe umeri. Dar eu asta fac de când mă știu. Sunt în lumina reflectoarelor de când eram copil. Sunt învățată cu astfel de situații. Vreau să-mi văd mai departe de activitate și familie”, a completat artista.

ADVERTISEMENT