Life

Alina Sorescu, primul interviu despre divorțul de Alexandru Ciucu: “E firesc să fie o perioadă complicată”

Alina Sorescu a oferit primul interviu despre divorțul de Alexandru Ciucu, cu care are două fiice. Cântăreața încearcă să traverseze această perioadă dificilă din viața ei.
25.05.2022 | 16:14
Alina Sorescu primul interviu despre divortul de Alexandru Ciucu E firesc sa fie o perioada complicata
Alina Sorescu, despre divorțul de Alexandru Ciucu. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Alina Sorescu a vorbit despre divorțul de Alexandru Ciucu și cum se simte în această perioadă, dar și despre cele două fiice pe care le au împreună.

Alina Sorescu, primul interviu despre divorțul de Alexandru Ciucu

Cântăreața a făcut declarații despre divorțul de cel care i-a fost soț mai bine de un deceniu. Chiar dacă este o perioadă dificilă, vedeta merge înainte și se ocupă în continuare de proiectele pe care le are, mai ales că este o persoană activă.

ADVERTISEMENT

“Chiar și în această perioadă tumultoasă din viața mea, lucrurile trebuie să meargă mai departe. Simt că am foarte multe lucruri de făcut și nu trebuie să mă opresc. Sunt, totuși, un om activ de mic copil.

Îmi place să cred că, orice ar fi, voi fi prezentă în fața oamenilor, în toate momentele, și bune, și rele.”, a declarat Alina Sorescu în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, la Prima TV.

ADVERTISEMENT

Artista a vorbit și despre fiicele ei și ale lui Alexandru Ciucu. Tatăl Alinei Sorescu este cel care le duce la școală, iar vedeta le ia.

Cele două sunt bine, iar cântăreața este convinsă că vor depăși această perioadă dificilă prin care trece familia.

ADVERTISEMENT

“Tata le duce la școală, de obicei eu le iau. Fetele sunt bine, e firesc să fie o perioadă complicată, dar vom trece peste, cu siguranță, cu înțelepciune.”, a adăugat ea.

De asemenea, vedeta a fost întrebată ce planuri de vacanță are anul acesta. Dat fiind faptul că este în plin proces de divorț cu Alexandru Ciucu, cântăreața nu și-a făcut încă planuri.

ADVERTISEMENT

“Vom vedea ce vom face vara asta, pentru că lucrurile nu sunt foarte clare. (…) E complicat de vorbit acum.

Până nu vor fi lucrurile clarificate, acolo unde trebuie, in instanță, lucrurile nu se pot vorbi prea mult acum.”, a mai precizat Alina Sorescu în emisiunea lui Cristi Brancu.

Alina Sorescu, victorie în procesul cu Alexandru Ciucu

Cântăreața a câștigat în procesul intentat de Alexandru Ciucu, în sensul în care instanța a decis ca fetițele să aibă domiciliul la ea.

Această veste i-a adus liniștea artistei, care a reacționat pe pagina de Instagram la scurt timp după ce a aflat că fetele rămân la ea. Vedeta i-a mulțumit avocatei pentru tot, dar și fanilor pentru susținere.

“Mi-am recăpătat liniștea. Instanța a decis stabilirea domiciliului fetițelor la mine. Îi mulțumesc avocatei mele, Nicoleta Popescu, pentru implicare. Vă mulțumesc și vouă, tuturor, pentru susținere.”, a scris Alina Sorescu pe pagina sa de Instagram.

ADVERTISEMENT