Life

Alina Sorescu, criticată de Raluca Bădulescu. Ținuta cu care cântăreața a dat-o în bară: „E băboi”

Alina Sorescu a fost criticată de Raluca Bădulescu pentru felul în care se îmbracă. Jurata de la Bravo, ai stil a comentat una dintre ținutele cu care artista s-a afișat recent.
11.01.2022 | 16:09
Alina Sorescu criticata de Raluca Badulescu Tinuta cu care cantareata a dato in bara E baboi
Raluca Bădulescu a criticat-o pe Alina Sorescu pentru cum se îmbracă. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Raluca Bădulescu a comentat ținutele purtate de vedete la început de an în cadrul rubricii pe care o realizează la Teo Show.

Jurata de la Bravo, ai stil a fost nemiloasă cu anumite apariții, însă au fost și câteva personaje publice care au primit aprecierile sale.

ADVERTISEMENT

Alina Sorescu și Elena Ionescu sunt două dintre vedetele care nu au trecut cu brio de polițista modei. Raluca susține că Alina Sorescu nu se îmbracă potrivit pentru felul în care arată.

Raluca Bădulescu, despre ținuta Alinei Sorescu: „Cine ești?”

A remarcat frumusețea și corpul ei și este de părere că ar trebui să renunțe la ținutele care o îmbătrânesc.

ADVERTISEMENT

 „E 50% ținută de băboi. Ea are mâini frumoase, e tânără. Ghetuțele alea roșii, cine ești? Mai bine gheata era neagră. Fusta cu imprimeul de față de masă… Dacă avem imprimeul acela cu pătrățele, de ce am pus cerceii-inimioară?”, este comentariul făcut de Raluca Bădulescu la Kanal D, despre ținuta Alinei Sorescu.

Raluca a mai spus că a avut ocazia să o cunoască pe Alina de curând. Cântăreața a avut un moment în ediția de Crăciun de la Bravo, ai stil. Jurata a avut o discuție în particular cu ea, după ce a criticat-o de nenumărate ori în rubrica sa pentru felul în care se îmbracă.

ADVERTISEMENT

Raluca a mărturisit că i-a spus Alinei să se îmbrace mai frumos, totodată complimentând-o pentru felul în care arată. În cadrul respectivei gale, Băduleasca a spus de nenumărate ori la testimoniale că îi este jenă să o vadă în platou pe Alina Sorescu după ce i-a desființat aproape de fiecare dată ținutele.

Raluca Bădulescu a comentat ținutele purtate de Alina Sorescu, Ileana Badiu și Elena Ionescu la diferite ocazii. Captură Kanal D

Nici Elena Ionescu n-a impresionat-o

Cât despre Elena Ionescu, Raluca a spus că apariția într-o rochie din paiete pare una destul de ieftină. „Nu aș avea ce să comentez. E doar o rochie pusă cu niște sandale. Mie nu-mi place, dar nu e greșită. E pe sărăcie”, a spus Raluca Bădulescu despre Elena Ionescu.

ADVERTISEMENT

La polul opus s-au aflat Lili Sandu și Ileana Badiu. Ambele au primit aprecieri din partea fashionistei. Ținuta preferată văzută în cadrul rubricii de la Teo Show a fost cea a Ilenei Badiu, a cărei eleganță și rafinament le-a remarcat în primele secunde.

„E foarte frumoasă rochia, și coafura. Ileana Badiu, da. Diamantele… Totul e cinstit”, a spus Bădulescu despre Ileana Badiu.

 

 

ADVERTISEMENT