Life

Alina Sorescu, strălucitoare la un eveniment. Ținuta care a atras toate privirile

Alina Sorescu este de-a dreptul încântătoare în ultima perioadă, mai ales de când a anunțat că divorțează de Alexandru Ciucu. Cum a apărut vedeta la un eveniment.
25.08.2022 | 23:25
Alina Sorescu stralucitoare la un eveniment Tinuta care a atras toate privirile
Alina Sorescu, apariție încântătoare în public. Ce a purtat cântăreața la un eveniment. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântăreața a strălucit la propriu la un eveniment care a avut loc recent, aparițiile sale fiind din ce în ce mai dese în ultima perioadă. Femeia de afaceri își vede mai departe de viață, de creșterea fetelor și de proiectele muzicale.

Alina Sorescu, apariție încântătoare în public. Ce a purtat cântăreața la un eveniment

Alina Sorescu a bifat o nouă apariție încântătoare în public, la deschiderea unei școli private din Capitală. Artista și-a recăpătat cheful de a ieși, lucru demonstrat prin zâmbetul larg pe care-l afișează mereu.

ADVERTISEMENT

Blondina, care divorțează de Alexandru Ciucu, după o relație de 12 ani, a purtat o cămașă albă supradimensionată și o pereche de panatoni evazați, cu paiete, potrivit click.ro. Ținuta a fost accesorizată cu o geantă aurie.

Atitudinea și starea pozitivă demonstrează foarte clar că vedeta este gata să o ia de la capăt fără celebrul creator de modă alături de care are două fete. Alina Sorescu este încrezătoare în viitor și în felul în care decurge separarea.

ADVERTISEMENT

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, în proces de divorț

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu nu mai formează un cuplu de la începutul anului, perioadă în care artista a plecat din căminul conjugal. În prezent, locuiește într-un apartament de lux cu fiicele sale și luptă în instanță pentru custodia lor.

Cât despre motivele care au dus la această separare neașteptată, cântăreața susține că ruptura nu s-a petrecut peste noapte. Blondina a cântărit foarte bine decizia înainte de a depune actele de divorț la tribunal.

ADVERTISEMENT

„De la începutul anului, din februarie (s-au separat- n.r.). Deocamdată este complicat să intru în aceste detalii, încă vorbim de domiciliul fetelor. Lucrurile nu s-au clarificat nici aici.

Nu am de ales decât să-mi văd în continuare de treabă, de munca mea, să cresc fetițele așa cum am făcut-o și până acum. Lucrurile nu s-au întâmplat peste noapte, nu sunt genul de om care ia decizii peste noapte.

ADVERTISEMENT

Lucrurile s-au întâmplat în timp, acum e o chestiune de organizare, iar acum trebuie să vedem ce și cum. Eu merg înainte”, a declarat artista în urmă cu câteva luni, notează profm.ro.

ADVERTISEMENT