News

Alina, tânăra găsită moartă pe câmp, ucisă cu bestialitate. Anchetatorii, șocați de ce au descoperit pe trupul victimei

Informații noi în cazul crimei de lângă Bragadiru, zonă în care a fost descoperit recent trupul Alinei, tânăra din Alexandria (județul Teleorman).
26.10.2022 | 11:41
Alina tanara gasita moarta pe camp ucisa cu bestialitate Anchetatorii socati de ce au descoperit pe trupul victimei
Alina a fost ucisă cu zeci de lovituri de cuțit de fostul iubit, înnebunit de gelozie. Foto: facebook, canva.com – colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Jurnaliștii locali au aflat informații noi despre ceea ce au descoperit polițiștii la fața locului. Atenție! Vă avertizăm că urmează detalii care vă pot afecta emotional.

Moarte extrem de violentă pentru Alina

Conform alexandria.hotnights.ro, criminalul a avut un moment de furie amestecată cu nebunie și gelozie. Numai așa ar putea fi explicată decizia lui de a o ucide pe Alina, tânăra care se consola în brațele altui bărbat.

ADVERTISEMENT

Așadar, când au ajuns la locul crimei, pe câmpul de lângă comuna Frumoasa, oamenii legii au rămas șocați. Cu toate că au văzut multe crime în cariera lor, ceea s-a întâmplat cu Alina i-a zdruncinat serios.

În fața lor era o tânără sfârtecată de multe lovituri de cuțit. Atât de multe încât nu putea fi numărate. Un semn clar al bestialității arătate de ucigaș. Mai târziu, medicii legiști au transmis că pe corpul ei au indentificat aproximativ 40 de lovituri de cuțit.

ADVERTISEMENT

Ulterior, anchetatorii au observat urmele lăsate de criminal. Atât cele lăsate de cauciucurile mașinii sale, cât și cele ale încălțămintei. Totul a devenit mai clar când cuțitarul dezaxat a fost găsit mort în mașina în care în aceeași zi o stătuse și Alina.

Ce mai vor să afle polițiștii

El a decis să se sinucidă intrând cu viteză într-un copac de pe marginea șoselei dintre Bragadiru și Bujoreni. Comparând informațiile și urmele acestuia, concluzia a fost clară: Florin era cel care a ucis-o pe tânara din Alexandria.

ADVERTISEMENT

În plus, oamenii legii au luat în calcul și varianta torturării tinerei de 21 de ani înainte de a fi înjunghiată mortal. Aici s-a ajuns pentru că Florin nu a acceptat că ea are altă relație.

Cel care a descoperit imaginile șocante este chiar bărbatul care îi cucerise inima Alinei. Cu ajutorul unei aplicații instalate pe telefon, acesta a reușit să ajungă pe câmpul groazei.

ADVERTISEMENT

În prezent, oamenii legii încearcă să afle încă un detaliu important. A avut criminalul vreun complice sau complici?

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: