Life

Alina Vidican a stabilit data nunții! Dezvăluirile logodnicului milionar: ”Va avea un nou nume, curând”

Relația dintre Alina Vidican și logodnicul milionar se dezvoltă pe zi ce trece, cei doi urmând să se căsătorească cât de curând.
26.05.2021 | 13:16
Alina Vidican a stabilit data nuntii Dezvaluirile logodnicului milionar Va avea un nou nume curand
Alina Vidican si logodnicul milionar cu care se iubeste se casatoresc Montaj foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Alina Vidican pare să fie îndrăgostită până peste cap de logodnicul ei, milionarul american cu care are o relație de câțiva ani deja și alături de care locuiește.

Alina Vidican se căsătorește cu logodnicul milionar

Alina Vidican și Claude, milionarul american de origine braziliană care îi este logodnic, au planuri mari cu privire la această vară și, deja, au anunțat că se căsătoresc.

ADVERTISEMENT

Mai exact, Claude, logodnicul milionar al fostei soții a lui Cristi Borcea, a pregătit deja toate cele necesare pentru ca Alina Vidican să poarte, în viitorul foarte apropiat, numele lui de familie, planurile fiind, în amănunt chiar, stabilite.

Astfel, de curând, la cea mai recentă cursă la care a participat Claude, ca pilot, Alina Vidican a fost, ca de obicei, alături de el ca să îl susțină, iar milionarul american a ținut să facă și anunțul cu privire la căsătoria lor.

ADVERTISEMENT

”Alina va avea un nou nume, curând. Îi mulțumesc partenerei mele de viață, Alina, pentru dragostea pe care mi-o arată și pentru suportul pe care mi-l oferă”, a spus milionarul american de origine braziliană, Claude.

Milionarul american și-a făcut tricoul cu noul nume al Alinei Vidican

Și, pentru a arăta că este foarte serios intențiile pe care le are cu privire la nuntă, Claude a surprins-o pe Alina Vidican cu o ținută cu totul și cu totul specială, personalizată pentru frumoasa româncă.

ADVERTISEMENT

Mai exact, în momentul în care a fost premiat pentru participarea la cursă, Claude reușind performanța de a urca pe podium, a ținut să se fotografieze în compania Alinei Vidican purtând tricoul pe care i l-a dedicat.

Alina Vidican
Alina Vidican si Claude, primul semn ca vor forma o familie in adevarul sens al cuvatului

Iar pe tricoul cu pricina scris, clar, ”Alina Senhoreti” în loc de Alina Vidican sau Alina Borcea, semn că, în curând, frumoasa timișoreancă își va schimba, și legal, actele de identitate și va prelua numele partenerului ei de viață.

ADVERTISEMENT

Alina Vidican și Claude, relație de ani buni

Relația dintre Alina Vidican și Claude, spun sursele FANATIK, durează deja de câțiva ani, cei doi luând însă decizia să se afișeze, în public, împreună, abia după ce milionarul american a cerut-o de soție și s-au logodit.

Mai mult, ne-au dezvăluit sursele noastre, Cristi Borcea a fost pe de-a-ntregul de acord cu relația, cu condiția ca Alina, fosta lui soție, să fie foarte atentă când vine vorba de comportamentul milionarului american cu privire la copiii pe care îi au.

Iar lucrurile par să meargă cât se poate de bine pentru Alina Vidican, nu de altceva, dar Claude, logodnicul ei milionar, este într-o relație foarte bună cu copiii ei și ai lui Cristi Borcea, ei locuind, deja, împreună.

Alina Vidican a renunțat la afaceri pentru logodnicul milionar

Conform informațiilor FANATIK, Alina Vidican a renunțat la afacerile pe care le derula în Miami pentru a se dedica, în totalitate, logodnicului ei, milionarul american cu care se va căsători cât de curând.

Astfel, restaurantul pe care Alina Vidican îl conducea în Miami și care îi fusese lăsat în grijă după divorțul de Cristi Borcea, are de ceva vreme nouă echipă de management, iar fosta soție a fostului acționar de la Dinamo București nu mai este implicată deloc în conducerea lui.

ADVERTISEMENT