Life

Alina Vidican, imagini de senzație din America! A scăpat de tatuajele cu Borcea și arată mai bine ca niciodată

Alina Vidican și logodnicul ei s-au bucurat de câteva zile de plajă, în America, fosta soție a lui Cristi Borcea dezvăluind niște forme perfecte, în costumul de baie.
06.07.2021 | 11:59
Alina Vidican imagini de senzatie din America A scapat de tatuajele cu Borcea si arata mai bine ca niciodata
Alina Vidican a scapat de tatuajele cu Cristi Borcea
ADVERTISEMENT

Alina Vidican și Claude, logodnicul milionar al frumoasei foste soții a lui Cristi Borcea, par să petreacă momente minunate împreună, iar timișoreanca pare să fie mai fericită ca niciodată.

Alina Vidican, în costum de baie, la plajă

Alina Vidican și Claude au fost, pentru câteva zile, cu ocazia vacanței prilejuite de Ziua Americii, la plajă. Și au făcut-o exact ca doi îndrăgostiți care au nevoie de liniște, departe de agitația din Miami.

ADVERTISEMENT

Mai exact, în ciuda posibilităților financiare evidente pe care le au amândoi, au preferat ca destinația să fie într-o zonă discretă, loc în care au ajuns după ce Claude a condus o rulotă uriașă, dotată cu tot ce trebuie pentru o mică vacanță, în doi, în care să nu le lipsească nimic.

Alina Vidican
Alina Vidican, in costum de baie, la plaja, in America

Iar plaja aleasă, cu hamacele aferente, prinse între doi palmieri, a fost de vis pentru Alina Vidican, decisă să se bronzeze așa cum se cuvine. De aceea, probabil, a și ales un costum de baie minuscul, unul care, totuși, să îi pună în evidență formele perfecte.

ADVERTISEMENT

Și, din imaginile obținute de FANATIK, se poate observa că investiția făcută de Alina Vidican în trupul ei și-a meritat toți banii…

Alina Vidican și Claude, escapadă de Ziua Americii

După plajă și admiratul asfințitului, Alina Vidican și Claude s-au retras la rulota pe care au închiriat-o pentru escapada de Ziua Americii. Iar acolo, Alina Vidican a fost răsfățată cu carne prăjită la grătar de viitorul ei soț și, pentru câteva zile, a uitat de dietă.

ADVERTISEMENT

Mai mult, cei doi s-au bucurat și de lungi plimbări cu bicicleta, Alina Vidican dovedind o formă sportivă de invidiat.

Alina Vidican, operații estetice și tatuaje scoase

Înainte de a-l cunoaște pe Claude, actualul ei logodnic, Alina Vidican, ne-au dezvăluit sursele noastre, a simțit nevoia să facă câteva schimbări cu privire la felul în care arăta, mai ales că trecuse printr-un divorț cât se poate de dureros de Cristi Borcea.

ADVERTISEMENT

Așa că, fără să stea prea mult pe gânduri, a apelat la medici esteticieni de renume din Miami și s-a ”tunat” din cap până în picioare, și acum arată exact așa cum și-a dorit ea.

Și-a schimbat implanturile cu silicon, optând pentru unele de formă naturală, și-a corectat mici imperfecțiuni care o supărau în zona buzelor și a pomeților, iar acum Alina Vidican arată, cu siguranță ca o puștoaică de jumătate din vârsta ei, în ciuda faptului că a născut deja doi copii.

Alina Vidican
Alina Vidican s-a bucurat de lungi plimbari cu bicicleta, de Ziua Americii

Mai mult, tot la medicii esteticieni din Miami a apelat și pentru a ”scăpa” de tatuajele pe care le avea pe spate și care îl înfățișau pe primul ei soț, Cristi Borcea. Iar din imaginile intrate în posesia FANATIK se poate observa că operația a fost un succes, iar Alina a scăpat de tatuajul pentru care, probabil, ar fi avut prea multe explicații de dat actualului logodnic.

Iar îndepărtarea respectivului tatuaj nu a fost deloc ieftină, susțin sursele noastre, Alina Vidican plătind sume amețitoare pentru a se reinventa, total intervențiilor estetice suportate ajungând la sume de ordinul a 50.000 de dolari.

Alina Vidican se căsătorește peste câteva săptămâni

Alina Vidican și logodnicul ei, Claude, un milionar american de origine braziliană, au decis, după patru ani de relație, să se căsătorească.

ALina Vidican si CLaude
Alina Vidican si Claude, logodnicul ei, numara zilele pana se vor casatori Sursa foto: Instagram

”Ne vom căsători foarte curând și suntem foarte încântați! 26 august, anul acesta! Alina se ocupă cu o companie de organizare de nunți de tot ce este nevoie și sunt sigur că va fi minunat”, spunea, în exclusivitate pentru FANATIK, Claude, logodnicul Alinei Vidican.

ADVERTISEMENT