Life

Alina Vidican și copiii lui Cristi Borcea și-au mutat cuibușorul alături de logodnicul ei! Dezvăluiri exclusive

12.05.2021 | 15:42
Alina Vidican si copiii lui Cristi Borcea siau mutat cuibusorul alaturi de logodnicul ei Dezvaluiri exclusive
Alina Vidican s-a mutat impreuna cu copiii alaturi de logodnicul ei Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Alina Vidican și logodnicul ei au luat o decizie cât se poate de serioasă cu privire la viitorul lor și s-au mutat împreună.

Alina Vidican face din ce în ce mai multe schimbări în viața pe care o duce la Miami alături de cei doi copii ai săi și ai lui Cristi Borcea, timișoreanca luând decizia să locuiască alături de logodnicul ei.

ADVERTISEMENT

Alina Vidican s-a mutat cu logodnicul și copiii

După ce a decis să facă pasul și să se logodească cu Claude, milionarul american de origine braziliană cu care se iubește, Alina Vidican a mai făcut un gest care i-a lăsat pe cunoscuții ei cu gura căscată. Mai exact, fără să stea prea mult pe gânduri, s-a mutat alături de bărbatul pe care îl iubește.

Iar zilele trecute, cu ocazia sărbătoririi Zilei Mamei în Statele Unite ale Americii – pe 9 mai- Alina Vidican și Claude s-au fotografiat împreună, cei doi împărțind, deja, locuința.

ADVERTISEMENT

Alina Vidican și Claude au decis să locuiască împreună, așa că el s-a mutat la ea acasă, în apartamentul în care locuiește împreună cu copiii și, momentan, cu mama sa, Mariana, ne-au dezvăluit sursele noastre, în exclusivitate.

Iar dovada este una cât se poate de clară: fotografia în care, purtând pijamale identice, Alina Vidican, alături de copiii ei și de Claude, s-au fotografiat, seara, în sufrageria apartamentului de lux din Miami în care, de ani buni deja, locuiește fosta doamnă Borcea.

ADVERTISEMENT

Milionarul american locuiește în apartamentul Alinei Vidican

Până când vor opta pentru o locuință mai mare, una pe care, probabil, să o cumpere după ce se vor căsători, Alina Vidican și Claude au decis să locuiască la ea acasă, motivele acestei decizii fiind evidente: copiii ei și ai lui Cristi Borcea sunt obișnuiți cu zona de lux în care trăiesc în Miami și, în plus, așa ar rămâne mai aproape de școlile la care învață.

Alina Vidican și milionarul, relație de peste doi ani

După ce, ani la rândul, a trăit în discreție maximă, la Miami, refăcându-se după divorțul de Cristi Borcea, Alina Vidican a decis să își refacă viața și să se lase cucerită de un alt bărbat.

ADVERTISEMENT

Iar acesta a apărut acum doi ani, Alina Vidican păstrând secretul asupra relației lor până de curând, atunci când a fost cerută în căsătorie de milionarul american și a decis, după ce s-a sfătuit cu Cristi Borcea, să își asume relația pe care o are cu milionarul american de origine braziliană.

Cerută în căsătorie, primind ca inel de logodnă o bijuterie cu diamante, Alina Vidican pare acum să se bucure de momente cât se poate de frumoase în compania lui Claude, cu atât mai mult cu cât acesta, susțin sursele FANATIK, se înțelege de minune și cu copiii pe care îi are timișoreanca alături de Cristi Borcea.

Alina Vidican
Alina Vidican si Claude, logodnicul ei, inaintea unei curse Sursa foto: Facebook

De altfel, Claude, într-o postare recentă, a lăudat-o pe Alina Vidican pentru felul ei de a fi, numind-o ”prințesă” și făcându-i o descriere cât se poate de elocventă folosind un citat inspirat din vorbele Gloriei, fetița fostei doamne Borcea: ”E cea mai bună”.

Relația dintre Alina Vidican și Claude a pornit după ce cei doi și-au descoperit pasiunile comune: bolizii scumpi, de lux, el fiind pilot de curse și proprietarul unui salon de mașini de la care, întâmplător, timișoreanca și-a cumpărat un Ferrari pentru care a plătit o sumă uriașă.

Alina Vidican, logodnă cu voie de la Cristi Borcea

Alina Vidican i-a cerut părerea lui Cristi Borcea, așa cum e și normal, având în vedere că sunt, împreună, părinții a doi copii. Și, susțin sursele noastre, fostul acționar de la Dinamo București nu s-a opus, i-a cerut doar să fie atentă și să fie atentă la relația lui Claude cu cei doi copii ai lor, ne-a mai dezvăluit sursa FANATIK acum ceva vreme despre felul în care Alina Vidican și Cristi Borcea au discutat despre logodna cu milionarul american.

ADVERTISEMENT
Tags: