News

Băiatul lui Aliodor Manolea, inspector la Consiliul Concurenței. Ce avere are Marius, fiul parapsihologului cu „Flacăra violet”

Ajuns la 66 de ani, Aliodor Manolea este profesor universitar, având o bogată activitate didactică. Căsătorit cu Doina, „parapsihologul lui Băsescu” e și tatăl lui Marius, angajat în prezent la Consiliul Concurenței.
22.01.2022 | 20:31
Baiatul lui Aliodor Manolea inspector la Consiliul Concurentei Ce avere are Marius fiul parapsihologului cu Flacara violet
Băiatul parapsihologului Aliodor Manolea este angajat inspector la Consiliul Concurenței
ADVERTISEMENT

Numele lui Aliodor Manolea a apărut frecvent în spațiul public în momentul alegerilor prezidențiale din 2009, în care Traian Băsescu l-a învins la limită pe Mircea Geoană. S-a spus atunci că rolul parapsihologului a fost acela de a-l proteja prin intermediul unei ”flăcări violet” pe Băsescu, afectându-i acțiunile rivalului la funcția supremă în stat.

“La un moment dat, mi s-au luat 4 prezoane din 5 de la roata din spate stânga. Când am vrut să schimb cauciucurile de iarnă cu cele de vară, lucrătorul de la vulcanizare m-a chemat livid la faţă şi mi-a spus că nu am prezoane.

ADVERTISEMENT

A spus: Domnule, ăsta nu este hoţ! Cel care a făcut-o a făcut-o în cunoştiință de cauză pentru că este la roată stanga spate, în aşa fel încât la curbă, în viteză, să poată să sară, să se răstoarne maşina şi să te ducă şi în contrasens şi pe contrasens”, a povestit Aliodor Manolea despre problemele pe care le-a avut în perioada acelei campanii electorale.

Aliodor Manolea s-a ocupat de lotul olimpic de gimnastică feminină

În prezent profesor universitar și membru asociat al Academiei Oamenilor de Știință, secția Științe Militare, Manolea este cadru militar în rezervă, având realizări în domeniul ”războiului transpersonal ca realitate în câmpul tactic”.

ADVERTISEMENT

Inginer și doctor în științe complementare, Doina Manolea, soția lui Aliodor, a fost pentru o vreme și director la Inspectoratului Teritorial de Muncă București. Soții Manolea au scris împreună mai multe lucrări de specialitate, bine apreciate în domeniul psihologiei.

De menționat ar fi și faptul că Aliodor Manolea a avut colaborări și pe latura sportivă, fiind inclus în lotul oficial de gimnastică feminină al României prezent la Olimpiada de la Londra, din 2012, unde a avut rolul de psiholog.

ADVERTISEMENT

Fiul lui Aliodor Manolea stă în casă cu părinții și cu soția lui

”Parapsihologul lui Băsescu” are un fiu, Marius Mihai Manolea, care lucrează la stat, fiind inspector de concurență la Consiliul Concurenței, instituție în care activează de mai bine de 13 ani, informează FANATIK.

Potrivit ultimei declarații de avere depusă pentru ultimul an fiscal, Marius deține un sfert dintr-un teren de 546 de metri pătrați din Săftica (județul Ilfov), achiziționat în 2008. Restul este deținut în părți egale de părinții lui Marius Manolea și de soția lui, Monica.

ADVERTISEMENT

Pe acel teren, familia Manolea și-a ridicat tot în 2008 o casă, cu o suprafață locuibilă de 129 de metri pătrați, deținută în părți egale de Aliodor Manolea, de soția, fiul și nora lui. Imobilul a fost construit prin credit ipotecar.

Nora lui Aliodor Manolea este expert la Ministerul Fondurilor Europene

Cum creditul ipotecar fusese făcut în franci elvețieni, Aliodor Manolea s-a judecat ani buni, în numele familiei, cu instituția bancară care îi acordase împrumutul. Într-un final, parapsihologul a avut câștig de cauză în fața judecătorilor, care au decis că banca trebuie să îi returneze o sumă importantă.

Separat, băiatul lui Aliodor Manolea mai are în proprietate un apartament de 70 de metri pătrați în București, primit cu titlul de donație în 2009. Marius mai are un Opel din 2008 și 47.000 lei la bancă.

Pentru munca prestată la Consiliul Concurenței, băiatul lui Aliodor Manolea primește anual suma de 82.521 lei, ceea ce înseamnă aproape 7.000 lei pe lună. Expert la Ministerul Fondurilor Europene, soția Monica încasează și ea 79.319 lei pe an.

ADVERTISEMENT
Tags: