Fotbal international

Alisson Becker și-a decis viitorul! ”Va merge la Real Madrid”

31.05.2018 | 08:08
Alisson Becker sia decis viitorul Va merge la Real Madrid

Portarul echipei AS Roma, Alisson Becker, și-a decis viitorul, după un sezon excelent reușit la formația din capitala Italiei. Curtat de multe cluburi importante din Europa, internaționalul brazilian a ales să meargă la Real Madrid, unde se va lupta pentru postul de titular cu Keylor Navas.

”Alisson va merge de la Roma la Real. Da, va merge sigur”, a declarat fostul fundaș dreapta brazilian Cafu, deținătorul recordului de selecții naționala Braziliei, într-o conversație pe rețelele de socializare cu fanii grupării madrilene din zona arabă, informează cotidianul spaniol Marca.

Roma cere 100 de milioane pentru Alisson Becker

Portarul brazilian în vârstă de 25 de ani a fost inclus de UEFA în echipa ideală a sezonului 2017-2018 din Champions League, acolo unde romanii au ajuns în semifinale după ce au reușit șocul competiției, eliminând FC Barcelona.

Fostul internațional brazilian Cafu a dezvăluit că Allison Becker și-a decis viitorul și va pleca de la AS Roma la Real Madrid
Fostul internațional brazilian Cafu a dezvăluit că Allison Becker și-a decis viitorul și va pleca de la AS Roma la Real Madrid

AS Roma i-a fixat preţul portarului Alisson! Cine va dori să îl cumpere va trebui să se aşeze la masa tratativelor numai dacă va accepta să plătească o sumă uriaşă, un adevărat record pentru un jucător pe acest post. Oficialii Romei nu vor sta cu nimeni de vorbă care oferă mai puţin de 100 de milioane de euro pentru Alisson Becker.

Alisson, care mai este dorit și de Jurgen Klopp la FC Liverpool, a ajuns la Roma în vara lui 2016 de la Internacional Porto Alegre, dar a debutat în Serie A abia în vara lui 2017, deci după un an. El a fost timp de un sezon doar rezerva polonezului Szczesny, dar acesta a plecat vara trecută la Juventus şi aşa a devenit titular. Alisson a dezvăluit că dacă nu se întâmpla acest lucru ar fi cerut transferul, pentru a nu sta pe bancă.