Sport

Portarul Alisson, gol fabulos în Premier League! Moment emoţionant la finalul meciului: i-a dedicat reușita tatălui său. Video

16.05.2021 | 21:47
Portarul Alisson gol fabulos in Premier League Moment emotionant la finalul meciului ia dedicat reusita tatalui sau Video
ADVERTISEMENT

Alisson Becker a marcat golul care o menţine pe Liverpool în cursa pentru un loc în Champions League în acest sezon. Brazilianul este primul portar din istoria echipei care marchează în Premier League.

În minutul 90+5 al meciului dintre Liverpool şi West Bromwich, la scorul de 1-1, Alisson a urcat în careul advers într-o încercare disperată de a aduce victoria “cormoranilor”, care speră să prindă un loc în Champions League.

ADVERTISEMENT


Alisson, gol fabulos în Premier League! A marcat la câteva zile de la naşterea noului copil

Trent Alexander Arnold a centrat şi portarul lui Liverpool a trimis cu capul la colţul lung, fără speranţe pentru goalkeeper-ul lui West Bromwich. Nimănui nu îi venea să creadă că portarul a înscris şi Liverpool rămâne în cursa pentru un loc în Big Four.

Alisson a înscris la câteva zile de când a născut soţia sa. Portarul brazilian este tată pentru a treia oară după ce Natalia, partenera sa de viaţă, a născut un băieţel sănătos: „Bine ai venit fiul meu! Acum, războinicul are tolba plină”.

ADVERTISEMENT
Alisson, soţia şi al treilea copil al lor
Alisson, soţia şi al treilea copil al lor

Moment emoţionant în finalul meciului: i-a dedicat golul tatălui său!

Portarul lui Liverpool i-a dedicat golul tatălui său, care s-a stins din viaţă în urmă cu trei luni. Jose Agostinho Becker a fost găsit mort pe un lac aflat lângă ferma familiei, în orașul Lavras do Sul, din sudul Braziliei.

Alisson, alaturi de tatăl său
Alisson, alaturi de tatăl său

Alisson a fost devastat de dispariţia tatălui său. El nu a putut participa la funeralii din cauza restricţiilor de călătorie din pandemia de coronavirus, însă i-a dedicat acum reuşita din meciul cu West Bromwich Albion:

ADVERTISEMENT

“Sper că tatăl meu a văzut de acolo de sus, sunt sigur că a văzut, alături de Dumnezeu şi ştiu că se bucură. A fost un meci de mare luptă. Uneori luptăm şi lucrurile nu se întâmplă aşa cum s-au întâmplat azi. 

Sunt foarte fericit că mi-am ajutat colegii pentru că luptăm împreună. Vrem să obţinem un loc în Champions League pentru că am câştigat deja o dată competiţia şi totul a început cu calificarea”, a spus Alisson la finalul meciului.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO: 

Liverpool vrea să prindă in extremis un loc de Champions League!

Formaţia lui Jurgen Klopp a început modest meciul. West Brom a preluat conducerea pe tabelă în minutul 15 când Robson Kanu a înscris. Mo Salah a reuşit să restabilească egalitatea în finalul primei reprize.

Liverpool s-a apropiat la un punct de Chelsea cu două etape înainte de finalul sezonului. “Cormoranii” sunt în continuare pe locul 5 însă Chelsea va juca în duelul locurilor 3-4 cu Leicester City şi pierzătoarea ar putea fi întrecută de “cormorani”.

Pentru formaţia lui Jurgen Klopp a fost un sezon foarte dificil în care nu a câştigat niciun trofeu. Anul trecut, Liverpool a pus capăt unei serii de 30 de ani fără titlu câştigat în Anglia.

  • 28 de ani are Alisson Becker
  • 57 de ani avea tatăl lui Alisson Becker
ADVERTISEMENT