Sporturi

Alize Cornet riscă suspendarea! Franţuzoaica a evitat trei controale antidoping

03.05.2018 | 10:38
Alize Cornet riscă suspendarea! Franţuzoaica a evitat trei controale antidoping
Alize Cornet a evitat trei controale antidoping şi riscă suspendarea

Tenismena Alize Cornet riscă o suspendare de până la doi ani în cazul în care va fi găsită vinovată de către tribunalul independent al federaţiei internaţionale.

Jucătoarea franceză de tenis Alize Cornet a fost audiată, marţi, la Londra, de tribunalul independent al federaţiei internaţionale (ITFF) şi va afla în două săptămâni decizia instanţei, după ce nu a putut fi localizată la trei controale antidoping între noiembrie 2016 şi octombrie 2017.

Alizé Cornet riscă o suspendare de până la doi ani dacă va fi găsită vinovată. Decizia va fi dată peste două săptămâni, iar sportiva din Franţa va afla dacă va putea participa la Roland Garros, turneu care începe la 27 mai.

Alize Cornet “a fentat” controalele antidoping

La 24 ianuarie, ITF a anunţat că jucătoarea franceză de tenis Alize Cornet, locul 42 mondial, este investigată pentru încălcarea regulamentului antidoping, ea neputând fi localizată pentru trei controale inopinate. Lui Cornet i se imputează că nu a putut fi localizată la trei controale antidoping inopinate. Însă sportiva a asigurat că a prezentat motive valabile, pe care ITF nu a vrut să le ia în considerare.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORTURI
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri