Fotbal intern

Aljosa Vojnovic s-a retras! Mesajul primului căpitan străin din istoria lui Dinamo pentru fanii ”câinilor”

18.11.2019 | 15:39
Aljosa Vojnovic sa retras Mesajul primului capitan strain din istoria lui Dinamo pentru fanii cainilor
Aljosa Vojnovic la un meci jucat pentru Dinamo. Croatul s-a retras la 34 de ani. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Aljosa Vojnovic, primul căpitan străin din istoria lui Dinamo București, a decis să se retragă la vârsta de 34 de ani, după ce ultima dată a evoluat pentru Kaposvari Rakoczi FC, echipă care joacă în prima ligă din Ungaria.

Aljosa Vojnovic, fostul căpitan al lui Dinamo, s-a retras!

După ce a întâmpinat mai multe probleme în urma accidentărilor suferite la genunchi, Aljosa Vojnovic a decis să renunțe la cariera de jucător profesionist de fotbal și să își pună ghetele-n cui, chiar dacă mai avea contract cu Kaposvari Rakoczi FC până pe 30 iunie 2021.

ADVERTISEMENT

Aljosa Vojnovic a ajuns la Dinamo București în luna iulie a anului 2015 și a rămas în Ștefan cel Mare până pe 1 februarie 2016, perioadă în care a bifat 24 de meciuri în tricoul câinilor, a dat un gol și a oferit 3 pase decisive. Fotbalistul din Croația a avut și un mesaj pentru suporterii lui Dinamo.

Mesajul lui Aljosa Vojnovic pentru suporterii lui Dinamo

”Mi-ar plăcea să revin în România, cât de curând, la o partidă a ”câinilor”. Au rămas și vor fi mereu în sufletul meu”, a spus Aljosa Vojnovic, primul căpitan străin din istoria formației din Ștefan cel Mare, conform gsp.ro.

ADVERTISEMENT

Cotat de site-urile de specialitate la 175.000 de euro, Aljosa Vojnovic are 34 de ani și a început fotbalul la NK Osijek. A plecat la NK Metalac Osijek în iulie 2004, iar pe parcursul carierei a mai jucat pentru Rauffoss IL, FC Karnte, Croația Sesvete, Slaven Belupo, Mes Kerman, RNK Split, Dinamo București, NK Istra, Zalaegerszeg și Kaposvar.

Aljosa Vojnovic a plecat de la Dinamo după ce a intrat într-un conflict cu Mircea Rednic, iar fundașul croat a fost aproape să prindă un transfer la Pandurii Târgu Jiu, echipă care evoua în Casa Pariurilor Liga 1 și care era antrenată de Edi Iordănescu.

ADVERTISEMENT
  • Pentru mine a fost greu sa lucrez cu Mircea in ultima perioada iar relatia noastra s-a rupt. Cateodata se intampla asta in fotbal, nu este nimic iesit din comun. Am luat o decizie buna pentru mine si pentru club. Antrenorul a fost principalul motiv pentru care am venit aici, el a fost cel care m-a contactat. Acum el este principalul motiv pentru care voi pleca, dar vreau sa-i multumesc pentru sansa pe care mi-a dat-o. Plec de la Dinamo cu un zambet pe fata„ – Aljosa Vojnovic