Life

O melodie a intrat în Top 10 Billboard 100, la 24 de ani de la lansare!

Melodia „All I Want for Chritmas Is You”, în Top 10 Billboard, după 23 de ani!
21.12.2017 | 17:12
O melodie a intrat in Top 10 Billboard 100 la 24 de ani de la lansare
ADVERTISEMENT

Melodia „All I Want for Chritmas Is You”, cântată de Mariah Carey, a intrat pentru prima dată în Top 10 din Billboard 100, deşi a fost lansată acum mai bine de 23 de ani, potrivit Le Point. Cântecul figurează deja acum printre simbolurile Crăciunului, la fel ca puloverele cu desene specifice, redifuzările filmului „Singur acasă” sau disputele familiale în jurul bradului.

Titlul a apărut pe un album cu melodii de Crăciun: „Merry Christmas”, iar Mariah Carey era deja o artistă recunoscută şi avea succes, se arată într-un articol din Libération în 2016, iar după lansarea de pe 1 noiembrie albumul a fost bine primit de public. Melodia, cu un videoclip plin de zăpadă şi costume de Moş Crăciun, a avut o carieră onorabilă la radio, însă din cauză că nu a apărut ca single, cântecul nu a intrat în Billboard Hot 100.

ADVERTISEMENT

„All I Want for Chritmas Is You”, în Top 10 Billboard, după 23 de ani!

Mariah Carey, născută pe 27 martie 1970, a devenit cunoscută pe plan mondial la scurt timp după ce şi-a lansat albumul de debut, în 1990, sub îndrumarea lui Tommy Mottola, directorul casei de discuri Columbia, cu care s-a căsătorit în 1993.

După divorţul de Mottola, în 1997, a început să introducă elemente hip-hop în piesele sale, însă popularitatea ei a început să scadă în 2001, după ce a părăsit Columbia Records. A revenit în atenţia publicului în 2005, cu un nou album pop, care a impresionat publicul şi criticii de specialitate. De-a lungul anilor, albumele sale s-au vândut în peste 200 de milioane de copii pe plan mondial, iar artista americană a câştigat numeroase trofee prestigioase, inclusiv cinci premii Grammy.

ADVERTISEMENT

Bilete-pariuri.ro, cel mai noi site de  Pariuri Sportive Ponturi Pariuri Bilete Castigatoare. Aici poti urmari cele mai de succes Ponturi Pariuri din cadrul sectiunii  Biletul Zilei.