Sport

Cristiano Ronaldo, criză de nervi în faţa colegilor! Cine e jucătorul care l-a înfruntat în vestiar. Video

"All or Nothing: Juventus" este documentarul care spune povestea sezonului 2020-2021 al formaţiei italiene, iar Cristiano Ronaldo este unul dintre protagoniştii serialului.
26.11.2021 | 15:16
Cristiano Ronaldo criza de nervi in fata colegilor Cine e jucatorul care la infruntat in vestiar Video
Cristiano Ronaldo, criză de nervi în documentarul "All or Nothing: Juventus"
ADVERTISEMENT

Amazon Prima a venit cu un nou documentar din seria “All or Nothing”, iar Juventus este al treilea club al cărui sezon poate fi urmărit de fanii formaţiei italieni, dar şi de microbişti. În cele opt episoade au fost prezentate mai multe evenimente din sezonul 2020-2021, la finalul căruia “Bătrâna Doamnă” a ratat titlul în Serie A şi a fost eliminată prematur din Liga Campionilor.

Unul dintre principalele evenimente prezentate în documentar este returul dublei dintre Juventus şi FC Porto. După ce câştigaseră meciul tur, cu 2-1, portughezii conduceau la pauza returului cu 1-0 şi erau aproape de calificare.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo şi-a vărsta nervi pe colegi la pauza returului cu FC Porto. Juan Cuadrado, singurul care l-a înfruntat

Camerele au surprins momentul când Cristiano Ronaldo dă năvală în vestiar şi începe să-şi certe colegii, pe care îi acuza că au jucat slab. Contrat de Juan Cuadrado, starul portughez a recunoscut că nici el nu a avut o evoluţie mai bună.

Cristiano Ronaldo: Trebuie să muncim mai mult. Ce naiba! Nu am jucat deloc. Nimic!

Juan Cuadrado: Nu-ţi face griji, vom recupera. Calmează-te.

CR: Am jucat un rahat.

JC: Trebuie să fii un exemplu pentru toată lumea.

CR: Şi eu, m-am inclus şi eu. Trebuie să spunem adevărul unul altuia, am jucat un rahat.

Spriritele s-au mai calmat, în vestiar, după ce Andrea Pirlo, antrenorul lui Juventus din sezonul trecut, şi-a făcut apariţia. “Destul Cri, destual Juan”, le-a spus fostul internaţional italian. Italienii au ratat calificarea, chiar dacă au câştigat returul, după cele două reprize de prelungiri, din cauza golurilor mai multe marcate de FC Porto în deplasare.

ADVERTISEMENT

Andrea Agnelli, discurs dur înaintea sezonului 2020-2021

Un alt episod important este din startul sezonului 2020-2021, la scurt timp după ce Andrea Pirlo a fost anunţat ca noul antrenor al lui Juventus. Andrea Agnelli, preşedintele “Bătrânei Doamne”, a avut un discurs dur în faţa jucătorilor şi staff-ului, în care critică felul cum a arătat echipa în stagiunea precedentă.

“Sunt preşedintele lui Juventus de zece ani. Când mă uit la sezonul trecut (n.r. 2019-2020) vreau să vă spun că, în cel mai sincer mod, în afară de rezultatele sportive, a fost un an de rahat.

ADVERTISEMENT

Câteva persoane, unele sunt aici de faţă, nu au depus tot efortul. Suntem un grup şi trebuie să fim uniţi. Trebuie să mergem cu toţii în aceeaşi direcţie. Cât despre antrenor, am luat o decizie.

Acum este rândul grupului să-l urmeze sau nu. Va fi un sezon greu. Oricine va vrea să se atingă de voi, întâi va avea de-a face cu mine”, era mesajul transmis de Andrea Agnelli în vestiar.

ADVERTISEMENT