Nicio categorie

Allegri, inamicul lui Seedorf

Clarance Seedorf a vorbit despre situaţia de la Milan şi despre relaţia care a avut-o cu antrenorul Massimiliano Allegri, despre care spune că nu a fost cea mai constructivă relaţie....
01.11.2013 | 11:53
Allegri, inamicul lui Seedorf
Allegri a dat mereu senzaţia unui raport OK cu mijlocaşul olandez

Clarance Seedorf a vorbit despre situaţia de la Milan şi despre relaţia care a avut-o cu antrenorul Massimiliano Allegri, despre care spune că nu a fost cea mai constructivă relaţie.

Fostul mijlocaş al lui AC Milan l-a atacat pe antrenorul Milanului, despre care spune că nu îl juca din cauza condiţiei fizice pe care o avea, dar la meciuri importante de Champions League sau derby-uri de Serie A acesta era nelipsit din primul 11.

”Relaţia mea cu Allegri nu a fost cea mai bună. N-am nimic personal cu el, dar ma introducea în meciuri importante, precum cele cu Juventus, Inter sau Barcelona, iar apoi 4-5 meciuri le petreceam pe bancă” a declarat olandezul la talkshow-ul brazilian Redacao.

”Nu cred că este adevarat motivul pe care l-au dat ei, anume condiţia mea fizică. Atunci cînd te antrenezi zilnic ajungi la un nivel în care duci 90 de minute fară probleme. Din cauză că nu jucam, membri staff-ului a început să se îndoiască de pregatirea mea fizică şi astfel s-a ajuns la îndepărtarea mea de la club” a continuat acesta.

Seedorf a dat apoi exemplul lui Scholes şi Giggs: ”Aceştia au jucat aproape meci de meci pînă anul trecut şi au facut-o bine. Ceea ce mi s-a întamplat mie a fost o ruşine”.

Clarance Seedorf a petrecut 10 ani pe San Siro (300 meciuri, 48 de goluri) unde a reuşit să cîştige cu rossoneri un număr impresionat de trofee: două campionate, o cupă, două supercupe, două ligi ale campionilor şi două supercupe ale Europei.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri