Fotbal international

Allegri, liniştit după golurile lui Ronaldo! “Părea absolut disperat să înscrie”

17.09.2018 | 10:03
Allegri linistit dupa golurile lui Ronaldo Parea absolut disperat sa inscrie
ADVERTISEMENT

Antrenorul lui Juventus, Massimiliano Allegri s-a arătat mai mult decât liniştit după primele goluri marcate de Cristiano Ronaldo în Serie A! Tehnicianul recunoaște că l-a văzut pe portughez destul de nerăbdător să înscrie. A reușit să o facă de două ori, în minutele 50 și 65 ale partidei cu Sassuolo, câștigată de campioana Italiei cu scorul de 2-1. Aleggri spune că e doar începutul pentru Ronaldo care din acest moment s-a eliberat. Cu doar câteva zile în urmă, tehnicianul ieșise în fața presei într-o tentativă de a-l proteja pe jucător

“A fost foarte aproape în primele trei meciuri. Cred că s-a grăbit la câteva ocazii. Părea absolut disperat să înscrie. Fotbalul are o cale de a face lucrurile și asta a fost povestea primului gol, mingea revenindu-i din bară exact unde trebuie. Al doilea gol a fost genial. Mă bucur pentru el”, a declaratAllegri pentru site-ul oficial al grupării italiene, Juventus.

ADVERTISEMENT
Allegri, liniştit după golurile lui Ronaldo! Ronaldo bucuros după gol
Ronală părea absolut disperat să marcheze, a spus Massimiliaone Allegri, antrenorul lui Juventus

Allegri, liniştit după golurile lui Ronaldo!

Ronaldo a venit în fața ziariștilor mult mai relaxat după cele două goluri. Ba chiar, portughezul putea să bifeze un hat trick, dar mingea trimisă de el dintr-o fază aproape perfectă a trecut puțin pe lângă poartă. Ronaldo a recunoscut și el că abia aștepta momentul și a precizat că se bucură din plin pentru cele două reușite. Fostul jucător al celor de la Real Madrid a avut nevoie de 320 de minute pentru a înscrie în tricoul echipei campioane a Italiei.

“Voiam să marchez, dar cel mai important e să joc bine să câștigăm meciuri. Desigur că am primit multă atenție cu mutarea mea la Torino, dar asta e viața. Sunt fericit, muncesc din greu și colegii mei chiar mă ajută să mă adaptez în acest campionat”, a spus și Ronaldo.

Allegri, liniştit după golurile lui Ronaldo! Ronaldo trage la poartă
Cristiano Ronaldo este al cincilea jucător din istorie care a marcat 400 de goluri în campionat pentru echipele la care a evoluat

Record după record pentru Cristiano Ronaldo

De altfel, după ce a reușit să marcheze cel de-al doilea gol în poarta lui Sassuolo, Cristiano Ronaldo a devenit numai al cincilea jucător din istorie care a înscris 400 de goluri în campionat pentru echipele pentru care a evoluat. Ceilalți patru fotbalişti au de asemenea nume sonore, dar au bifat această serie de goluri într-o perioadă mai romantică a fotbalului. Josef Bican , Ferenc Puskas, Jimmy McGrory şi Uwe Seeler au mai reușit să puncteze la același nivel ca lusitanul.

ADVERTISEMENT

De altfel, Massimiliano Allegri a fost încă din primele zile petrecute de Ronaldo la Torino un susținător al portughezului. Antrenorul italienilor de la Juventus nu s-a arătat absolut deloc îngrijorat pentru faptul că portughezul nu reuşise să marcheze în Serie A până la jocul cu Sassuolo. Mai mult de atât, tehnicianul a venit și cu o explicație pentru care Ronaldo nu reușea să  înscrie în ciuda faptului că acesta a avut câteva ocazii bune.

Cristiano este alături de noi de câteva zile. A făcut bine faza defensivă, este un tip inteligent și a înțeles că este diferență între campionatul italian și cel spaniol. Toată lumea are așteptări mari, dar sunt și astfel de momente. Mă bucură modul cum se integrează, este un om umil, declara  antrenorul lui Juventus, Allegri, cu doar câteva zile în urmă. A urmat însă dubla lui Ronaldo și apele s-au limpezit cel puțin pentru moment în cazul portughezului.

ADVERTISEMENT

311 goluri a marcat Cristiano Ronaldo pentru Real Madrid

Tags: