News

Primarul Brașovului acuză un liberal de instigare la violență. ”Ameninţă o femeie cu bătaia. O face mârlănește”

Primarul USR Allen Coliban acuză un lider al Tineretului Naţional Liberal (TNL) că instigă la vioalență împotriva viceprimarului din Brașov, Flavia Boghiu.
30.01.2022 | 22:11
Primarul Brasovului acuza un liberal de instigare la violenta Ameninta o femeie cu bataia O face marlaneste
ADVERTISEMENT

Primarul municipiului Braşov, Allen Coliban (USR), a acuzat duminică, 30 ianuarie, că unul din liderii locali ai Tineretului Naţional Liberal (TNL) i-a adus ameninţări viceprimarului Flavia Boghiu.

“Într-o postare publică, un lider al tineretului liberal ameninţă o femeie cu bătaia. O face mârlănește, cu o nesimțire incalificabilă.”, a scris Allen Coliban, duminică, pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Postarea de pe contul la care face referire edilul din Brașov include şi o fotografie trucată în care viceprimarul Flavia Boghiu are un ochi învineţit.

Primarul Allen Coliban, deranjat de postarea unui lider TNL: ”Sper ca PNL-ul să îl demită urgent”

”Corupţie, violenţă şi inacceptabil de multă nesimţire. Acestea sunt ‘calificările’ clasei politice vechi, împotriva cărora mă aşteptam să lupte toată clasa politică actuală. E îngrozitor să vezi tineri liberali cu metehne potrivite mai degrabă unui clan mafiot.

ADVERTISEMENT

Există nişte limite. Sau măcar ar trebui să existe. Sper ca PNL-ul să îl demită urgent pe liderul tineretului liberal din Braşov”, a scris primarul Brașovului, duminică, pe Facebook.

De altfel, Allen Coliban a publicat și câteva capturi cu privire la modul în care tânărul liberal instigă la violență asupra viceprimarului de la USR.

ADVERTISEMENT
Foto: Facebook/ Allen Coliban

“Noi vom face o plângere penală. Nu, nu trebuie să vă placă felul cum noi, USR-ul, conducem oraşul. Sunt sigur că putem face lucrurile mai bine, iar criticile ne ajută să progresăm.

Dar acest tip de agresivitate mârlănească nu are ce căuta nici în societate, cu atât mai puţin în politică. Nici aici, la Braşov, şi nici nicăieri altundeva”, a mai scris Coliban.

ADVERTISEMENT

Reacția membrului TNL acuzat de primarul Brașovului, Allen Coliban

Liberalul acuzat de Allen Coliban este Bogdan Pintilie (TNL). Acesta a explicat, pe contul său de Facebook, că postarea a fost o glumă, iar el nu este un om violent. Între timp, liberalul și-a șters mesajul inițial.

“Îmi cer public scuze doamnei Flavia Boghiu pentru postarea de ieri, postare pe care am și șters-o, tot ieri. (…)Despre mine vă poate spune oricine orice, dar nu poate spune că sunt un om violent, sau că aş promova sau susţine violenţa în vreun fel. Persoanele ‘deranjate’ de postările mele, să îmi dea unfollow, nu este nicio pierdere.

Doamnei Flavia Boghiu, dacă a fost deranjată de postarea mea, îi cer scuze public şi pe viitor voi avea grijă să mă port cu mănuşi, nu aş vrea să fim duşmani, mai ales că la Braşov USR şi PNL sunt în alianţă”, a scris Bogdan Pintilie.

ADVERTISEMENT
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de...
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de la FC Brașov: „A înșela înseamnă să fii cu sufletul în altă direcție”
Planul a fost dezvăluit: părțile bătuseră palma! Aleksei Navalnîi a murit cu doar...
Planul a fost dezvăluit: părțile bătuseră palma! Aleksei Navalnîi a murit cu doar câteva zile înainte ca totul să se schimbe
Un cuplu din Cluj a rămas fără niciun ban și fără mașină după...
Un cuplu din Cluj a rămas fără niciun ban și fără mașină după ce a dat click pe un anunț de pe internet
„Așa am scăpat de retenția de apă”. Amna are un obicei simplu după...
„Așa am scăpat de retenția de apă”. Amna are un obicei simplu după fiecare masă
Inspectorii antifraudă vor avea dreptul să poarte arme
Inspectorii antifraudă vor avea dreptul să poarte arme
Cine sunt românii care ar putea primi facturi mai mici la curent. Un...
Cine sunt românii care ar putea primi facturi mai mici la curent. Un milion de persoane ar putea beneficia de o nouă măsură
Zeci de arme și peste 2.500 de cartușe au fost găsite în locuința...
Zeci de arme și peste 2.500 de cartușe au fost găsite în locuința lui Alain Delon. Actorul nu deține permis de port-armă
O mamă indignată a scris un bilet pentru educatoarea fiicei sale și l-a...
O mamă indignată a scris un bilet pentru educatoarea fiicei sale și l-a lipit pe caserola de mâncare. Ce o învățase dascălul
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Lumea s-a înghesuit pentru pomană
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Lumea s-a înghesuit pentru pomană
Tragedie uriașă în muzica românească. Găsit mort, la doar 31 de ani
Tragedie uriașă în muzica românească. Găsit mort, la doar 31 de ani
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Pachetele împărțite la cimitir, pline cu delicatese
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Pachetele împărțite la cimitir, pline cu delicatese
Florin Dumitrescu, prima reacţie despre divorţul de Cristina. Cei doi au împreună două...
Florin Dumitrescu, prima reacţie despre divorţul de Cristina. Cei doi au împreună două fetiţe: „Dumnezeu e sus și vede!”
O teroristă germană din Facțiunea Armata Roșie, căutată de 30 de ani și...
O teroristă germană din Facțiunea Armata Roșie, căutată de 30 de ani și acuzată atacuri cu bombă și jafuri armate, a fost arestată la Berlin
Zodiile din horoscop care renasc în martie 2024. Vor aduce fericire, noroc și...
Zodiile din horoscop care renasc în martie 2024. Vor aduce fericire, noroc și bani pentru persoanele dragi