Fotbal intern

Alt meci, aceeași strategie. Astra pune din nou prețuri mari la bilete. Cât va fi intrarea generală cu FCSB

14.03.2019 | 18:45
Alt meci aceeasi strategie Astra pune din nou preturi mari la bilete Cat va fi intrarea generala cu FCSB

Asta și FCSB se înfruntă duminică la Giurgiu, de la ora 20:30, în etapa a doua din play-off-ul Ligii 1 Betano. Ambele echipe au fost învinse în prima rundă, astfel că presiunea e mare atât pentru Costel Enache, cât mai ales pentru Mihai Teja. 

Astra pune din nou prețuri mari la bilete. Cât va fi intrarea generală cu FCSB

Așa cum ne-a obișnuit de ani buni atunci când întâlnește o echipă mare, Astra încearcă să împiedice suporterii adverși să domine fondul sonor pe stadion. Astfel, orice fan care vrea să asiste la meciul de la Giurgiu va trebui să scoată din buzunar 50 RON. Este intrarea generală la această partidă, una mult peste nivelul unei partide oarecare din campionatul României.

În sezonul regulat, fiecare echipă a reușit să-și câștige partida de pe teren propriu cu 1-0. Astra și FCSB a fost multă vreme și un duel pentru titlu, în perioada când Marius Șumudică era antrenor la giurgiuveni.

50 lei va fi intrarea generala la Giurgiu
50 lei va fi intrarea generala la Giurgiu

Astralii au scăzut considerabil nivelul în ultimul an din cauza lipsei investițiilor, iar acum își propun doar o clasare pe locurile 3-4 la finalul sezonului. Vestea bună pentru Astra este că echipa evoluează încă în Cupa României, acolo unde se pregătește de confruntările cu CFR Cluj din semifinale.

FCSB are mari probleme în 2019. Chiar dacă l-a adus pe Mihai Teja în locul lui Nicolae Dică, Gigi Becali nu vede îmbunătățiri în nivelul de joc al echipei. Mai mult, FCSB a avut câteva rezultate de coșmar în acest start de an, remizând cu ultimele trei clasate, Voluntari, Dunărea Călărași și Concordia Chiajna, iar apoi pierzând cu Viitorul în play-off. Singurele victorii au venit cu Hermannstadt și cu U Craiova.

Matei, Stoian și Nedelcu au fost anunțați de patron că nu vor mai evolua în niciun meci până la finalul sezonului, atunci când le vor fi reziliate contractele ori vor fi vânduți, în funcție de oferte.