News

Alte cazuri de coronavirus în TVR! Ce a anunțat televiziunea publică

24.08.2020 | 11:54
Alte cazuri de coronavirus in TVR Ce a anuntat televiziunea publica
ADVERTISEMENT

UPDATE / TVR a oferit câteva detalii despre bolnavii de Covid din instituție. Reprezentanții televiziunii publice au discutat despre starea de sănătate a angajaților infectați.

„Salariații SRTv diagnosticați cu COVID-19 de-a lungul timpului, au avut forme medii sau ușoare ale bolii. Cei care au fost internați în spitalele de boli infecțioase, au fost externați în stare bună, vindecați”, arată un comunicat de presă remis Paginademedia.ro.

ADVERTISEMENT

„Niciunul nu a fost internat la Terapie Intensivă. Mulți dintre cei vindecați au revenit, sănătoși, la serviciu”, au mai spus reprezentanții Televiziunii Române

ȘTIREA INIȚIALĂ / Alte cazuri de coronavirus în TVR! Vorbim despre doi angajați care au fost depistați pozitiv. Între timp, bilanțul televiziunii publice a ajuns la 13 îmbolnăviri.

ADVERTISEMENT

La fel ca la fiecare situație în parte, reprezentanții televiziunii reiau mențiunea că infectările nu s-au produs în interiorul TVR.

Cu toate acestea, nu sunt oferite și alte detalii suplimentare. Aceștia au oferit un comunicat de presă destul de scurt în care au confirmat practic cele două noi situații.

ADVERTISEMENT

Două noi cazuri de coronavirus în TVR!

„Facem precizarea că infectarea nu s-a produs în TVR; între aceste persoane și cele anterior depistate pozitiv nu există nicio legătură”, susțin reprezentanții Televiziunii Române.

În comunicatul care anunță noile infectări se reiau și mențiunile legate de sporirea măsurilor de prevenție. Postul public de televiziune a făcut public primul caz de Covid-19 din instituție în luna iulie.

ADVERTISEMENT

”Potrivit procedurilor, a fost anunţat medicul de familie şi cabinetul medical al instituţiei, care au luat măsurile necesare în acest caz, al 11-lea înregistrat în SRTV”, s-a arătat atunci într-un comunicat al televiziunii publice

Conducerea televiziunii publice a dispus sporirea măsurilor de siguranță: dezinfecţii atât în spaţiile în care s-au aflat persoanele respective, cât şi în mai multe încăperi şi asigurarea suplimentară a unor materiale de protecţie.

De asemenea, tot parcul auto al postului a trecut printr-un proces de dezinfecție, mașinile TVR fiind folosite zilnic de cei care asigură fluxul TV.

Între timp, la doar două luni distanță de la prima situație apărută, numărul cazurilor de COVID-19 înregistrate în postul național pare că a luat amploare.

 

ADVERTISEMENT