Fotbal intern

Alți spanioli ar dori să cumpere Dinamo! Ionuț Negoiță negociază iar vânzarea clubului. Acum cu Juan Jose Melero Marin!

02.05.2020 | 21:57
Alti spanioli ar dori sa cumpere Dinamo Ionut Negoita negociaza iar vanzarea clubului Acum cu Juan Jose Melero Marin
ADVERTISEMENT

Se pare că negocierile dintre Ionuț Negoiță și spaniolii lui Ioan Andone au devenit istorie. Momentan, patronul lui Dinamo este în discuții avansate cu Juan Jose Melero Marin, un investitor afiliat clubului Getafe, care este interesat de cumpărarea clubului, anunță prosport.

Ionuț Negoiță negociază cu alți spanioli vânzarea lui Dinamo

Vânzarea lui Dinamo părea ca și rezolvată, după ce Ionuț Negoiță se afla în negocieri avansate cu investitorii spanioli ai lui Ioan Andone. În prezent, patronul lui Dinamo poartă discuții pentru vânzarea clubului cu un alt investitor spaniol.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre Juan Jose Melero Marin, un investitor „anturat” clubului Getafe. Acesta și-a mandatat colaboratorii din România să obțină actele necesare de la oamenii lui Negoiță.

Mai mult decât atât, omul de afaceri spanioli i-a cerut lui Ionuț Negoiță o garanție de 200.000 de euro pentru exclusivitate în raport cu Dinamo.

ADVERTISEMENT

Giovanni Becali a vorbit despre vânzarea lui Dinamo

Giovanni Becali a vorbit despre vânzarea lui Dinamo și nu înțelege implicarea lui Ioan Andoneîn tranzacția clubului cu fondul de investiții spaniol: „Pe unul dintre investitorii de la Dinamo îl știu, e un fost canotor. E adevărat că a adus jucători în Spania, dar nu a fost impresarul direct. 

Cluburile nu se cumpără prin presă, cum a făcut prințul Arabiei Saudite cu Newcastle, la noi apar speculațiile. Lucrurile sunt foarte clare din partea lui Ionuț Negoiță, adică 2.700.000 de euro, plus leul simbolic.

ADVERTISEMENT

Un investitor serios nu ar fi făcut alarma asta, nu înțeleg de ce s-a băgat Andone să dea speranțe fanilor lui Dinamo. Tot săracii suporteri au dat bani pentru licență, pe care și-au luat-o alaltăieri.

De fapt Dinamo a trăit pe ce am vândut noi. Când l-am dat pe Mahlangu cu 400.000 și ceva de mii de euro, s-au ridicat de zici că l-am dat pe Pele. Acum nici nu se mai aude ceva de el.

ADVERTISEMENT

I-am zis lui Negoiță că a reușit să câștige de două ori campionatul U19 și i-am zis să le dea 2-3.000 de euro pe lună, iar baza să fie tineretul alături de câțiva bătrânei”, a mai spus Giovanni Becali la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT