Fotbal intern

Altul mai trainic și mai frumos. Campioana Ligii 1 Betano va primi un trofeu mai rezistent! Cel din sezonul precedent s-a rupt ?

03.05.2019 | 17:57
Altul mai trainic si mai frumos Campioana Ligii 1 Betano va primi un trofeu mai rezistent Cel din sezonul precedent sa rupt

Liga Profesionistă de Fotbal a început pregătirile pentru petrecerea de titlu. Cum CFR Cluj ar putea obține victoria finală chiar din runda următoare, oficialii LPF au decis să trimită deja trofeul la Giurgiu. Dacă FCSB nu câștigă meciul de la Craiova iar CFR Cluj va obține o victorie pe teren Astrei, atunci campioana își va adjudeca al doilea trofeu consecutiv.

LPF pregătește un nou trofeu pentru campioana Ligii 1 Betano

Anul trecut CFR Cluj a avut probleme cu trofeul Ligii 1 Betano. Cupa s-a rupt în momentul petrecerii și oficialii au trebuit să se mulțumească doar cu partea superioară a trofeului. Noul trofeu al competiției va fi acum dintr-un material mai tare ca cel de anul trecut, pentru a fi siguri că nu va fi stricat din nou.

În sezonul precedent, în care titlul s-a disputat până în ultima rundă între CFR Cluj și FCSB, oficialii LPF au fost nevoiți să facă două trofee pe care le-au trimis la Cluj și la București. Astfel, CFR a primit trofeul special al Ligii 1 Betano, executat manual cu ocazia centenarului, abia în prima etapă a sezonului 2018/2019.

Noul trofeu al Ligii 1 va fi dintr-un material mai rezistent

CFR Cluj își poate asigura titlul încă din weekendul viitor

CFR Cluj are un avantaj de 5 puncteîn fața celor de la FCSB, cu trei etape rămase de jucat în Liga 1 Betano. De asemenea, trupa din Gruia are avantajul în cazul unei egalități de puncte. Asta pentru că FCSB a profitat de înjumătățirea punctelor, la sfârșitul sezonului regulat.

Astfel, dacă FCSB pierde cu Universitatea Craiova iar CFR Cluj obține o victorie în meciul de la Giurgiu, echipa antrenată de Dan Petrescu va putea să se bucure de noul trofeu al Ligii 1 Betano chiar și cu 2 etape rămase de jucat.