Alvaro Morata, ghinionistul serii în Liga Campionilor! Trei goluri anulate cu VAR. Video

Rareș Mușătoiu   
în Juventus Torino
28/10/2020, 23:42
Alvaro Morata, ghinionistul serii în Liga Campionilor! Trei goluri anulate cu VAR. Video
Alvaro Morata, ghinionistul serii în Liga Campionilor! Trei goluri anulate cu VAR sursă foto: captură Twitter

Alvaro Morata, atacantul celor de la Juventus, are trei goluri anulate pe motiv de offside în meciul pe care italienii îl joacă împotriva Barcelonei. Jucătorul este primul din istoria competiției care ajunge la această bornă de goluri anulate într-o partidă.

Morata pare că trăiește un coșmar în meciul din a doua rundă a grupelor Ligii Campionilor. Atacantul spaniol a împins mingea de trei ori în poarta lui Neto, dar de fiecare dată arbitrajul video a decis că golurile nu sunt valabil, pe motiv de poziție afară din joc.

Barcelona conduce în prezent cu 1-0 prin golul lui Dembele din minutul 14 și rămâne de văzut dacă Alvaro Morata sau vreunul dintre coechipierii săi va reuși să egaleze scorul, spărgând ghinionul din această seară.

Alvaro Morata, ghinionistul serii în Liga Campionilor! Trei goluri anulate cu VAR. Video

Morata a înscris la câteva zeci de secunde după ce Ousmane Dembele deschidea scorul pentru catalani, dar bucuria acestuia a fost întreruptă de analiza VAR. Verdictul a fost simplu, gol anulat, deoarece atacantul a fost în offside.

Scenariul s-a repetat 15 minute mai târziu, iar spaniolul a trebuit din nou să își vadă eforturile fotbalistice anulate de către decizia de arbitraj.

În minutul 55, Alvaro Morata a crezut că în sfârșit va reuși să își treacă numele pe lista marcatorilor, relansând partida de la Torino, dar VAR-ul a decis din nou că golul va fi anulat din același motiv, atacantul s-a aflat în offside când a trimis mingea spre poarta apărată de portarul Barcelonei.

Morata încearcă să suplinească absența lui Ronaldo, portughezul fiind infectat cu noul coronavirus și nefiind apt pentru a juca împotriva trupei lui Lionel Messi.

Până acum, atacantul spaniol a reușit cu brio să îl înlocuiască pe superstarul portughez, marcând ambele goluri ale torinezilor în victoria 2-0 împotriva echipei antrenate de Mircea Lucescu, Dinamo Kiev.

În această seară, momentan ghinionul este cel care guvernează evoluția lui Alvaro Morata și rămâne de văzut dacă acesta va reuși până la finalul meciului să înscrie un gol prin care Juventus ar putea să obțină măcar un punct din această partidă.

Cu o victorie a Barcelonei, italienii ar rămâne cu trei puncte, la egalitate cu ucrainienii de la Dinamo Kiev, care, în momentul acesta conduc cu 2-1 în Ungaria, pe Ferencvaros.

Închide ×