Alvaro Morata, gol anulat cu VAR în Atletico – Juventus! Decizie criticată de spanioli. Simeone a înjurat arbitrul: ”Fiu de…”. Video

Traian Terzian   
in Champions League
20/02/2019, 23:52
Alvaro Morata, gol anulat cu VAR în Atletico – Juventus! Decizie criticată de spanioli. Simeone a înjurat arbitrul: ”Fiu de…”. Video
Alvaro Morata a înscris cu o lovitură de cap în meciul Atletico - Juventus, dar golul a fost anulat cu ajutorul VAR

Atacantul Alvaro Morata a înscris cu o lovitură de cap în meciul Atletico – Juventus, din prima manșă a optimilor de finală ale Champions League, dar golul a fost anulat cu ajutorul VAR. În prima fază, arbitrul german Felix Zwayer a validat reușita internaționalului spaniol.


UPDATE, ora 00:31 / Anularea golului marcat de Alvaro Morata a fost criticată de fostul arbitrul spaniol Iturralde Gonzalez. ”Este gol valabil, nu este fault. Nu există nicio împingere, este doar o atingere la nivelul piciorului. Dar nu se poate vorbi despre fault în atac. Arbitrii germani au cea mai mare dificultate în interpretarea protocoalelor VAR”, a spus Iturralde Gonzalez pentru cotidianul spaniol As.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!


În minutul 70, Filipe Luis a centrat din partea stângă, iar Alvaro Morata a înscris cu o lovitură de cap din 6 metri după ce l-a împins la pământ pe fundașul Giorgio Chiellini. Bucuria d epe Wanda Metropolitano a fost de scurtă durată, deoarece Zwayer a mers să revadă faza.

Alvaro Morata, gol anulat cu VAR în Atletico – Juventus

După trei minute în care a s-a consultat cu VAR-ul, Felix Zwayer a luat decizia să anuleze golul marcat de Alvaro Morata și a dictat fault în atac la Giorgio Chiellini, spre disperarea fanilor spanioli prezenți pe Wanda Metropolitano. Morata nu a înscris niciun gol de la venirea la Atletico, dar are dpouă reușite anulate cu VAR-ul prima fiind la derby-ul cu Real Madrid.

După această fază, antrenorul lui Atletico Madrid, Diego Simeone, l-a înjurat pe arbitrul Felix Zwayer. ”Fiu de…” au fost cuvintele pe care i le-a adresat argentinianul și care au fost surprinse de camerele de luat vederi.

În prima repriză, arbitrul german a dictat penalty pentru Atletico la un fault al lui De Sciglio asupra lui Diego Costa, dar după ce a consultat VAR-ul a mutat infracțiunea în afara careului. Cristiano Ronaldo a fost ținta preferată a suporterilor spanioli în Atletico – Juventus, dar portughezul le-a răspuns cu un gest ironic.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!
Închide ×