Sport

Alvaro Morata, în pericol să rateze finala! Imagini incredibile: un steward i-a băgat alunecare pe teren. Reacția selecționerului Spaniei. Video

Spania a câștigat meciul din semifinalele EURO 2024 împotriva Franței cu 2-1. Probleme pentru Luis de la Fuente. Alvaro Morata, accidentare bizară.
10.07.2024 | 01:47
Alvaro Morata in pericol sa rateze finala Imagini incredibile un steward ia bagat alunecare pe teren Reactia selectionerului Spaniei Video
Alvaro Morata a fost accidentat de un steward. Atacantul ar putea finala de la Berlin
ADVERTISEMENT

Spania este prima finalistă de la Campionatul European din Germania. Ibericii s-au impus cu 2-1 în meciul din semifinale împotriva Franței. Luis de la Fuente are însă emoții cu privire la unul dintre jucătorii săi, care a suferit o accidentare cu totul atipică.

Alvaro Morata a fost accidentat de un steward. Atacantul ar putea finala de la Berlin

Furia Roja este în fața unei performanțe remarcabile. Spania va juca în finala de la Berlin împotriva câștigătoarei din cealaltă semifinală, dintre Țările de Jos și Anglia. Indiferent de adversar, ibericii par să plece cu prima șansă după rezultatele foarte bune din ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

Deși în timpul meciului niciun jucător nu a părăsit suprafața de joc accidentat, Álvaro Morata, titularul de bază din atacul Spaniei, a trecut printr-un moment extrem de ciudat. În timp ce sărbătorea împreună cu colegii săi victoria împotriva Franței, ibericul a fost faultat de un steward.

Morata a încasat o lovitură puternică de la un steward care a alunecat chiar lângă el. Acesta încerca să oprească un fan care a pătruns pe suprafața de joc, însă rezultatul nu a fost cu siguranță pe placul selecționerului Spaniei, Luis de la Fuente.

ADVERTISEMENT

https://twitter.com/i/status/1810804732362932572

Atacantul a părut afectat de lovitură. Acesta a șchiopătat câteva secunde, iar colegii săi au verificat dacă totul este în regulă. În acest moment nu se știu noutăți despre starea de sănătate a lui Morata, însă e puțin probabil ca acesta să rateze finala Campionatului European după o accidentare atât de stupidă.

Morata este unul dintre jucătorii de bază din echipa lui Luis de la Fuente. Acesta a fost titular în 3 meciuri până acum la acest turneu final și a reușit să marcheze un gol. Ceilalți atacanți din lotul Spaniei sunt Joselu și Ferran Torres.

ADVERTISEMENT

Luis de la Fuente, ultimele detalii despre accidentarea lui Morata

Selecționerul Spaniei, Luis de la Fuente, a vorbit despre accidentarea suferită de Álvaro Morata. Acesta a precizat că mâine vor avea loc mai multe investigații. În plus, antrenorul a ținut să laude calitățile de lider ale elevului său, despre care spune că va intra în istoria fotbalului spaniol.

“Credem că nu este nimic. Vom aștepta până mâine. Are o lovitură puternică. Morata este un exemplu, cel mai bun căpitan pe care îl putem avea. Este generos în efort, are capacitate de muncă. Este indispensabil și avem nevoie de el pe teren și în afara lui. Este un om excepțional. Va intra în istoria fotbalului spaniol. Îi mai rămân multe campanii alături de noi.

ADVERTISEMENT

Să știți că cunoșteam acești jucători, știam materia primă pe care o aveam și de aceea am luat unele decizii pe care vi s-a părut greu să le înțelegeți. Trebuie să credem în abordarea ofensivă. Este o echipă foarte versatilă. Această cunoaștere pe care o am despre fotbaliști este ceea ce ne oferă atâtea posibilități”, a explicat selecționerul Spaniei.

2,75 este cota MAXBET ca Anglia să o învingă în semifinale pe Olanda și să joace finala EURO 2024 cu Spania 

ADVERTISEMENT
Tags: