Sport

Alvaro Morata, ironizat de Burger King după ratarea penalty-ului din meciul cu Slovacia

Atacantul Alvaro Morata a irosit o lovitură de la 11 metri în meciul decisiv pentru calificarea în optimile EURO 2020, dintre Spania și Slovacia și a devenit ținta ironiilor în mediul online.
24.06.2021 | 00:08
Alvaro Morata ironizat de Burger King dupa ratarea penaltyului din meciul cu Slovacia
ADVERTISEMENT

Alvaro Morata nu este primul fotbalist care ratează un penalty la EURO 2020, dar este cel mai ironizat după execuția de la punctul cu var din meciul Spania – Slovacia.

Un celebru lanț fast-food a postat un mesaj ironic la adresa atacantului lui Juventus Torino pe care, în ciuda numeroaselor critic, nu l-a șters.

ADVERTISEMENT

Ce a postat Burger King pe pagina oficială de Twitter

Atacantul Alvaro Morata este al doilea fotbalist spaniol care ratează un penalty la EURO 2020.

Primul iberic care s-a făcut de râs după o execuție de la punctul cu var a fost Gerard Moreno în meciul Spania – Polonia, încheiat la egalitate, 1-1.

Dacă ratarea lui Moreno a trecut aproape neobservată, Morata nu va uita prea curând execuția lamentabilă din meciul contra Slovaciei.

ADVERTISEMENT

Celebrul lanț de fast-food, Burger King a reacționat imediat după execuția nefericită a lui Alvaro Morata și a postat un mesaj în care îl ironizează pe fotbalistul cotat la 45 de milioane de euro.

”Cand vrei un Whopper fara muraturi dar te serveste Morata”, este mesajul pe pagina oficială de Twitter a americanilor de la Burger King.

ADVERTISEMENT

Euro 2020, turneul penalty-urilor ratate

Seria incredibilă de penalty-uri ratate la actuala ediție a Campionatului European a fost deschisă de danezul Pierre-Emile Hojbjerg. Mijlocașul lui Tottenham nu a reușit să puncteze de la 11 metri în minutul 74 și Danemarca a pierdut în fața Finlandei, scor 0-1, în primul meci din Grupa B.

Al doilea penalty ratat la Euro 2020 a purtat semnătura vedetei naționalei Țării Galilor, Gareth Bale. După ce dăduse pasa decisivă la golul de 1-0 marcat de Aaron Ramsey în partida cu Turcia din etapa a doua a Grupei A, starul care a jucat în ultimul sezon la Tottenham Hotspur împrumutat de la Real Madrid s-a făcut de râs la 11 metri.

ADVERTISEMENT

Bale a luat mingea sigur pe el, și-a făcut pașii, dar șutul său  a expediat mingea mult peste poarta apărată de Ugurcan Cakir.

Și la București s-au irosit două lovituri de la 11 metri în întâlnirea Ucraina – Macedonia de Nord, scor 2-1, din etapa secundă a Grupei C de la Euro 2020.

În startul părții secunde arbitrul argentinian Fernando Rapallini le-a acordat macedonenilor un penalty după un fault comis de Oleksandr Karavaev, dar Ezgjan Alioski a șutat modest, aproape de centrul porții și portarul Georgi Bushchan a reușit să respingă.

În finalul întâlnirii de la București, ucrainenaul Ruslan Malinovsky a obținut un penalty pe care tot el l-a executat și l-a ratat.

ADVERTISEMENT