Sport

Alvaro Morata, principalul favorit să devină golgheterul Spaniei la Euro 2020. Ce rivali are

Atacantul Alvaro Morata are cotă 3,75 pentru a marca cele mai multe goluri pentru naţionala sa, cea mai mică dintre toţi jucătorii spanioli
13.06.2021 | 22:52
Alvaro Morata principalul favorit sa devina golgheterul Spaniei la Euro 2020 Ce rivali are
ADVERTISEMENT

Spania şi-a pierdut din strălucirea de acum un deceniu, dar rămâne una dintre formaţiile puternice ale continentului, cu şanse reale de a ridica trofeul Euro 2020 la final.

Alvaro Morata, principalul favorit la pariuri să devină golgheterul Spaniei la Euro 2020

După 5 ani fantastici, cu titluri europene în 2008 şi 2012, plus o Cupă Mondială în 2010, Spania a intrat într-un con de umbră. N-a ieşit din grupă la Mondialul brazilian din 2014, apoi a fost eliminată în optimi la Euro 2016 şi CM 2018. La acest turneu final, e cotată cu a şasea şansă la ridicarea trofeului.

ADVERTISEMENT

Traseul ei va depinde foarte mult şi de randamentul din atac. Alvaro Morata este văzut de specialişti ca principalul pericol pentru porţile adverse, iar defensivele Poloniei, Suediei şi Slovaciei, în grupa E, vor fi primele care vor încerca să-l oprească.

Morata a marcat de 19 ori în cele 40 de selecţii de până acum, o medie de o reuşită la fiecare două partide. A participat şi la Euro 2016, înscriind de 3 ori în cele 4 patru jocuri. Tinând cont că Spania a marcat 5 goluri la precedenta ediţie a Europeanului, 60% dintre reuşitele ei au purtat semnătura lui Morata.

ADVERTISEMENT

Cota oferită de Casa Pariurilor ca Alvaro Morata să fie golgheterul Spaniei la Campionatul European din 2020 este 3,50.

Ferran Torres, tânăra speranţă din atacul Spaniei

Din noua generaţie, Ferran Torres se anunţă unul dintre cei mai promiţători atacanţi spanioli. La 21 de ani, are deja 11 selecţii pentru Furia Roja şi 6 goluri marcate, un randament excelent, mai ales că nu e atacant de careu, ci joacă în bandă.

ADVERTISEMENT

Cumpărat de Pep Guardiola la startul acestui sezon, Torres s-a făcut rapid remarcat. A jucat în 6 meciuri de Liga Campionilor pentru Manchester City şi a punctat de 4 ori. A înscris în fiecare din primele trei jocuri din grupă. În campionat a fost folosit mai puţin, de multe ori ca rezervă, dar a reuşit 6 goluri în 24 de apariţii.

Cota oferită de Casa Pariurilor ca Ferran Torres să fie golgheterul Spaniei la Campionatul European din 2020 este 4,75.

ADVERTISEMENT

Gerard Moreno, surpriza de pe bancă

Gerard Moreno, vârful central de 29 de ani de la Villarreal, e cotat cu şansa a treia să fie cel mai bun marcator al Spaniei. Are un moral excelent după ce a reuşit să ducă trofeul Europa League la Villarreal, prin golul său din finala cu Manchester United.

În mod normal rezerva lui Morata, Moreno va trebui să îşi demonstreze valoarea în minutele pe care le va primi. Până acum a înscris de 5 ori în 11 partide pentru Spania. În cele mai recente patru selecţii, a început de fiecare dată ca rezervă, dar a reuşit să-şi treacă numele pe tabelă în două rânduri. Doar 62 de minute a prins în cele 4 meciuri.

Cota oferită de Casa Pariurilor ca Gerard Moreno să fie golgheterul Spaniei la Campionatul European din 2020 este 5,00.

Pericolul din spatele vârfurilor: Dani Olmo

La 23 de ani, Dani Olmo poate fi pericolul din linia a doua pentru defensivele adverse. Mijlocaşul ofensiv al lui RB Leipzig joacă un rol important în construcţia ofensivă a spaniolilor şi, de multe ori, apare la finalizare. Până acum, a punctat de 3 ori în 11 selecţii, dar experienţa acumulată în ultimul sezon de Bundesliga ar putea să-l ajute să facă pasul spre următorul nivel.

Cota oferită de Casa Pariurilor ca Dani Olmo să fie golgheterul Spaniei la Campionatul European din 2020 este 7,00.


  • 20,00 este cota la Casa Pariurilor ca Alvaro Morata să marcheze în ambele reprize ale meciului Spania – Suedia

ADVERTISEMENT
Tags: