Sport

Juventus ține cu dinții de Alvaro Morata. Massimiliano Allegri i-a decis viitorul spaniolului: „Nu se mișcă de aici!”

Juventus îi dă planurile peste cap lui Alvaro Morata. Dat ca și plecat la Barcelona, spaniolul e ținut la Torino chiar de către antrenorul Massimiliano Allegri.
05.01.2022 | 17:46
Juventus tine cu dintii de Alvaro Morata Massimiliano Allegri ia decis viitorul spaniolului Nu se misca de aici
ADVERTISEMENT

Alvaro Morata (29 de ani) aparține de Atletico Madrid, iar până la finalul acestui sezon este împrumutat la Juventus.

„Bătrâna Doamnă” nu vrea să activeze clauza de cumpărare, dar nici nu vrea să îl lase să plece acum, în iarnă.

ADVERTISEMENT

Cel mai interesat club de serviciile atacantului spaniol este FC Barcelona, care ar dori să îl aducă pe Camp Nou în această perioadă de mercato. Deși transferul părea 95% rezolvat, Max Allegri se opune plecării lui Morata.

Alvaro Morata nu pleacă de la Juventus! Spaniolul e ținut la echipă de antrenorul Massimiliano Allegri

Antrenorul lui Juventus a vorbit despre situația atacantului la conferința de presă de dinaintea derby-ului cu Napoli, din etapa a 20-a a campionatului spaniol, programat joi, 6 ianuarie, de la ora 21:45.

ADVERTISEMENT

„Morata nu pleacă nicăieri! În primul rând, el este un jucător care a marcat anul trecut 21 de goluri, anul acesta șapte, fără să luăm în calcul loviturile de pedeapsă.

Este un jucător cu care se poate face performanță. Din păcate, în fotbal, anumitor jucători li se pun niște etichete, care sunt greșite. E nevoie de vreo 4-5 atacanți ca să îl poți înlocui pe Morata.

ADVERTISEMENT

Am vorbit cu el, i-am spus că nu se mișcă de aici. I-am spus că rămâne și că trebuie să o facă cu mare entuziasm și să fie calm, pentru că avem nevoie de el”, a declarat Allegri.

Morata rămâne, Ramsey pleacă

Dacă Alvaro Morata e ținut cu dinții la Torino, Aaron Ramsey va pleca de la echipă. A confirmat chiar Max Allegri în cadrul aceleiași conferințe de presă. Galezul joacă la Juventus din 2019, unde a ajuns liber de contract de la Arsenal.

ADVERTISEMENT

Om de bază în mandatele lui Sarri și Pirlo, Ramsey mai are contract până în 2023, dar mijlocașul nu e un fotbalist pe placul lui Allegri, care l-a folosit o singură dată titular în acest sezon de Serie A.

Recent, galezul a refuzat o ofertă de a se întoarce în Premier League, de la Burnley, iar cea mai posibilă destinație a sa este Newcastle United.

„S-a întors azi la antrenamente, dar va pleca de la Juventus. Nu știm încă la ce echipă, dar lucrăm la acest transfer”, a adăugat tehnicianul lui Juve.

ADVERTISEMENT