Life

Am aflat când se termină Survivor România 2021! Concurenții sunt pe ultima sută de metri

Survivor România 2021 concurează la titlul de cel mai lung reality-show de la noi, dar, cu toate acestea, FANATIK a aflat că se va termina curând.
25.06.2021 | 13:25
Am aflat cand se termina Survivor Romania 2021 Concurentii sunt pe ultima suta de metri
Survivor Romania 2021 se temrina in luna iulie Fotomontaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Survivor România 2021 a început, practic, imediat după Anul Nou, concurenții plecând în Republica Dominicană în primele zile ale anului.

Survivor România 2021, prelungit cu aproape două luni

Inițial, așa cum recunoaște chiar și Culiță Sterp, contractele celor de la Survivor România 2021 precizau ca termen de finalizare al filmărilor sfârșitul lunii mai, dar, datorită audiențelor uriașe, lucrurile s-au prelungit semnificativ.

ADVERTISEMENT

Mai mult chiar, explica Culiță Sterp, acesta a și fost motivul pentru care, în mare pripă, a cerut să fie trimis acasă la începutul lunii iunie, dorindu-și să fie alături de Daniela și de momentul în care aceasta l-a născut pe primul băiețel al lor.

Cu toate acestea, chiar dacă, deja, concurenții au ajuns la aproape șase luni petrecute în Republica Dominicană, Survivor România 2021 se pregătește să îi trimită, cât de curând, pe toți, acasă.

ADVERTISEMENT

Faimoșii și Războinicii, ultimele episoade pe echipe

Conform informațiilor obținute de FANATIK, Survivor România 2021 se pregătește deja pentru momentele întrecerilor individuale, echipele Faimoșilor și Războnicilor urmând, practic, să fie desființate.

Iar întrecerile individuale, susțin sursele noastre, se vor filma la ”foc automat”, urmând ca cei rămași în concurs să se întoarcă la începutul lunii iulie în România, după fix șase luni petrecute în jungla din Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, concurenții care vor rămâne în concurs se pare că vor avea de respectat o serie de reguli pentru momentul în care vor ajunge în România, cu atât mai mult cu cât filmările vor fi difuzate în continuare.

Astfel, susțin sursele noastre, chiar dacă vor avea voie să intre în contact cu cei apropiați, li s-a recomandat să fie cât mai discreți în aparițiile publice, mai ales că finala care va fi difuzată în a doua jumătate a lunii iulie îi va reuni, pe toi, în studiourile Kanal D.

ADVERTISEMENT

Când și cum are loc finala Survivor România 2021?

Conform informațiilor FANATIK, finala Survivor România 2021 va avea loc în a doua jumătate a lunii iulie și va avea două componente. Mai exact, o parte a finalei va fi cea în care vor fi difuzate imagini filmate din Republica Dominicană, iar cea de-a doua parte va fi live, din studiourile Kanal D, așa cum s-a întâmplat și la precedenta ediție a emisiunii.

Mai mult, chiar dacă reality-show-ul este unul sportiv, popularitatea concurenților va fi hotărâtoare în finală, iar cel care va reuși să strângă cele mai multe voturi dintre cei patru finaliști urmând să fie declarat câștigătorul Survivor România 2021 și să intre în posesia trofeului și a premiului de 50.000 de euro, brut.

Survivor Romania 2021
Finala Survivor Romania 2021 se anunta una extrem de disputata Sursa foto: Kanal D

Mai exact, pare-se, chiar dacă data finalei nu este stabilită cu exactitate, cei de la Kanal D vor să difuzeze deznodământul Survivor România 2021 în weekend-ul 16-18 iulie, o decizie finală urmând să fie luată în funcție de studiile de audiență.

Cine va câștiga finala Survivor România 2021?

Finala Survivor România 2021 este, susțin chiar și unii dintre foștii concurenți, o afacere ”masculină”, fetele care mai sunt încă în cărți, adică Elena Marin de la Faimoșiși Maria de la Războinici, fiind cotate cu șanse minime.

De altfel, pe prima poziție în clasamentul publicului, până acum, de la Faimoși este Zanni, iar de la Războinici favoritul pare să fie Albert, cel care a câștigat această poziție în cele mai multe consilii de eliminare.

ADVERTISEMENT