News

Exclusiv. Câţi bani câștigă medicul Monica Pop! Celebra doctoriță și-a cumpărat anul trecut o casă în Voluntari

Șefă de secție la Spitalul Clinic de Urgențe Oftalmologice București, Monica Pop și-a achiziționat anul trecut o casă în Voluntari.
22.08.2021 | 15:18
Monica Pop câștigă astăzi mai mult ca șefă de secție decât pe vremea când era manager de spital
ADVERTISEMENT

Una dintre cele mai vehemente voci împotriva vaccinării, doctorița Monica Pop (68 de ani) este invitata obișnuită a televiziunilor, unde își susține punctul de vedere prin care actuala pandemie nu este chiar atât de periculoasă, iar vaccinul nu neapărat indicat.

”În accepțiunea mea vaccinul poate genera boală. Sunt unii care au făcut antigripal și imediat au făcut gripă, clar că era de la vaccin, deci se poate întâmpla și sigur că aceste efecte secundare sunt foarte neplăcute”, a declarat recent cunoscuta doctoriță.

ADVERTISEMENT

Monica Pop despre vaccin: ”Nu spune nimeni că este contraindicat în anumite afecțiuni”

 ”Mă refer la toate tipurile de vaccin, dar acest vaccin are cele mai multe efecte secundare pe care le cunoaștem noi în medicină. La vaccinurile existente știți foarte bine că sunt testate îndelung, se știe multe despre ele, se știu procentele în care pot să apară efecte secundare, dar aici nu s-a vorbit despre procent. Şi numărul de pacienți înțeleg că este mult mai mare decât ceea ce știm sau despre ceea ce aflăm noi din informații în acest sens”, a continuat Monica Pop.

Monica Pop are dubii legate de vaccin și din cauza faptului că în spațiul public nu se discută despre contraindicațiile existente. ”Din păcate, în mod oficial nu se prea vorbește despre asta după cum și nici despre contraindicațiile vaccinului. Nu spune nimeni că este contraindicat în anumite afecțiuni”, a conchis Monica Pop la Antena 3.

ADVERTISEMENT

În prezent șefă de secție la Spitalul Clinic de Urgențe Oftalmologice București, după ce până în 2018 a ocupat funcția de manager general a aceluiași spital, Monica Pop și-a depus recent și ultima declarație de avere, care cuprinde veniturile din anul 2020.

Monica Pop are salariu dublu ca șefă de secție față de perioada când era manager

Dacă acum trei ani, veniturile lunare ale celebrei doctorițe erau de circa 7000 de lei, astăzi Monica Pop primește 14652 lei pe lună, o sumă dublă. Soțul ei, Mircea Pop, inginer chimist și cercetător la Academia Română, încasează anual 60512 lei ca salariu, dar are și o pensie de 22500 lei pe an.

ADVERTISEMENT

Proprietățile imobiliare ale Monicăi Pop numără trei case și un apartament. Apartamentul și două case sunt în Capitală, în timp ce ultima achiziție, o casă cumpărată în 2020, cu patru camere, este în Voluntari.

Monica Pop a devenit bunică acum doi ani

De menționat că, în 2018, Monica Pop a vândut casa părintească din Piatra Neamț, pe care a a primit 115.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Pe lângă două carduri bancare, în valoare totală de 35000 de lei, Monica Pop mai deține și o mașină achiziționată în 2005. În ultima declarație de avere, Monica Pop nu a mai trecut veniturile încasate din postura de cadru universitar, semn că a încheiat colaborarea profesorală.

Monica și Mircea Pop au împreună o fată, Letiția (33 de ani), care are un job respectabil și un venit consistent. În 2019, Letiția a devenit mamă, așa că Monica Pop trăiește astăzi bucuria de a fi bunică.

“A făcut franceza și acum vorbește în această limbă poate mai bine ca în română. Acum este profesoară la un cunoscut liceu particular și are un salariu mai mare ca al meu, ca director de spital”, declara Monica Pop despre Letiția, acum câțiva ani.

 

ADVERTISEMENT