Life

Am aflat câți bani a câștigat prezentatorul Dan Cruceru la Survivor! Suma este fabuloasă

Dan Cruceru (40 de ani) a prezentat prima ediție a show-ului tv Survivor, difuzat de postul Kanal D, din ianuarie până în mai 2020. Pentru munca lui, prezentatorul a încasat o sumă considerabilă.
02.11.2021 | 15:47
Am aflat cati bani a castigat prezentatorul Dan Cruceru la Survivor Suma este fabuloasa
Căsătorit cu Cristina Pocora, Dan Cruceru a prezentat prima ediție a show-ului tv Survivor
ADVERTISEMENT

Dan Cruceru (40 de ani) se făcuse cunoscut înaintea Survivor România prin prestațiile sale ca jurnalist pe domeniul politic, dar și ca prezentator de știri. După ce a terminat Liceul Militar din Breaza, Cruceru a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București.

Apoi, în dorința de a se specializa, Cruceru a urmat și masterul de Management și Resurse Umane la SNSPA. Cel mai mare succes a fost înregistrat însă de Cruceru din postura de blogger. Pe blogul lui de parenting, care a avut și are mare priză la public, Dan este cunoscut drept ”Taticool”.

ADVERTISEMENT

Dan Cruceru e căsătorit și are doi copii

Pe plan sentimental, Dan Cruceru și-a întemeiat o familie alături de Cristina Pocora (42 de ani), cu care s-a căsătorit în 2009, la Sevilla (Spania), în cadrul unei ceremonii emoționante. Cuplul are doi copii, o fată și un băiat.

“Eram jurnalist în zona politicului și ne intersectam ocazional. În vara lui 2007, într-o deplasare mai relaxată la mare, am reușit să stăm mai mult de vorbă și să ne dăm seama că ne completăm.

ADVERTISEMENT

De abia prin toamnă, însă, am reușit să pun la punct un plan de a o convinge să accepte o invitație din partea mea la o cafea. A acceptat și, de atunci, n-a mai scăpat de mine. Numai că acum facem cu schimbul în privința invitației la cafea”, a rememorat Dan Cruceru primele întâlniri cu actuala lui soție.

Soția lui Dan Cruceru lucrează la CNA

În ciuda vârstei, Cristina Pocora are deja o bogată activitate pe scena politică autohtonă. Astfel, între 2008 și 2016, în două mandate succesive, Cristina Pocora a fost deputat în Parlamentul României, fiind aleasă pe listele PNL Ialomița.

ADVERTISEMENT

În prezent, soția lui Dan Cruceru, licențiată a Facultății de Științe Politice și absolventă a cursurilor postuniversitare din cadrul Colegiului Național de Apărare, este membră a Consiliului Național al Audiovizualului, unde lucrează din 2018.

”O carieră în slujba cetățenilor. Întreaga activitate a Cristinei Pocora este în domeniul public și al reprezentării cetățenilor în diferite instituții importante precum Parlamentul României sau CNA.

ADVERTISEMENT

În calitate de deputat a promovat legi în privința protecției familiei, precum legea alocațiilor, legea concediului pentru creșterea copilului sau legea privind protecția împotriva violenței domestice”, așa arată prezentarea Cristinei Pocora pe site-ul CNA.

Salariul lui Dan Cruceru la Survivor: aproape 10.000 euro pe lună

FANATIK a aflat că pentru show-ul Survivor, prezentat între ianuarie și mai 2020, Dan Cruceru a încasat o sumă considerabilă. Pentru munca lui, întinsă pe 5 luni, vedeta a primit de la producători 42.500 euro și 28.646 lei.

Așadar, media lunară a câștigurilor lui Dan Cruceru în perioada în care a prezentat primul sezon al show-ului Survivor, difuzat la Kanal D, a fost de 8.500 euro și de 5.729 lei, adică un total lunar cumulat de aproape 9.700 euro!

ADVERTISEMENT
Tags: