Life

Am aflat ce conțin scrisorile secretizate de Antena 1, în show-ul Mireasa! Simona Gherghe va leșina când va vedea ce au ascuns producătorii

Dezvăluiri incendiare despre concurenții de la Mireasa! FANATIK a aflat conținutul scrisorilor pe care Antena 1 le-a băgat în sertar.
22.02.2024 | 13:55
Dezvăluiri incendiare despre concurenții de la Mireasa. Foto: Antena 1/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat câteva secrete despre concurenții de la Mireasa! Vă prezentăm, în exclusivitate, scrisorile secrete pe care producția le-a primit din exterior și pe care le-a făcut nevăzute!

Dezvăluiri uluitoare despre concurenții de la Mireasa. Avem scrisorile secrete!

Comunitatea Viperele Vesele a oferit, în exclusivitate pentru FANATIK, scrisorile pe care le-a trimis echipei de producție de la Antena 1 a show-ului Mireasa. Viperele au trimis buchete de flori și scrisori către trei dintre băieții care au ajuns în concursul prezentat de Simona Gherghe pentru a-și găsi aleasa inimii.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre Dedis, Cristi Marinescu (fost participant la Puterea dragostei de la Kanal D) și Valentin. Ce conțin rândurile scrisorilor trimise către cei trei flăcăi de au făcut atâta zarvă în culise? Vă prezentăm textele pe care producătorii, susțin Viperele, nu ua vrut să le transmită mai departe băieților.

Dedis a primit câteva sfaturi prețioase, sfaturi pe care concurentul nu mai are cum să le afle din moment ce scrisoarea fie a fost aruncată la gunoi, fie e ținută undeva ca să se adune praful peste ea! Fanii show-ului îi recomandă lui Dedis, cel care e în tatonări avansate cu Delia în emisiune, să nu mai exagereze cu patriotismul, pentru că ar da-o în patetism.

ADVERTISEMENT

Viperele Vesele, sfaturi prețioase pentru Dedis, partenerul Deliei

De asemenea, părerile pe care mama lui Dedis le-a exprimat cu referire la deciziile pe care tânărul vrea sau trebuie să le ia în show sunt doar niște păreri, fapt pentru care concurentul ar fi bine să nu se strofoace prea tare, mai ales dacă simte cu adevărat ceva pentru Delia.

„Deși apreciem, în general, patriotismul, nu apreciem patriotismul exagerat sau paradele ostentative legate de simțămintele patriotice, de aceea am vrea să subliniem faptul că te afli în casa Mireasa, nu la Cenaclul Flacăra.

ADVERTISEMENT

De asemenea, deși, în general, apreciem concurenții vocali, ținem să îți amintim o celebră zicală: “vorbă lungă sărăcia omului”! Cu alte cuvinte, există o diferență majoră între a fi vocal și a vorbi ore întregi și a spune, în esență, nimic”, se arată în scrisoarea dedicată lui Dedis, prezentată în exclusivitate de Viperele Vesele, pentru FANATIK.

Ce scrie în textul adresat lui Cristi Marinescu? Elucidăm și misterul ăsta! Se pare că fostul partener al Mariei Lungu de la Survivor (eliminată deja din competiție) ar avea preferințe un pic mai interesante față de ce se consideră în România ca fiind normal. Viperele insinuează că Marinescu de la Mireasa ar fi confortabil și dacă și-ar găsi mirele. De altfel, scrisoarea semnată de Alin Gherghel, un bun prieten de-ai lui Cristi, este plină de săgeți!

ADVERTISEMENT

Cristi Marinescu, mesaj incendiar de la prietenul său Alin: „Te susține pe drumul tău în a-ți găsi alesul inimii”

Din scrisoarea pentru Marinescu, reiese că participantul de la Mireasa ar fi infiltrat un telefon în casă, cu toate că niciun concurent nu are voie cu astfel de dispozitive, căci nu au voie să comunice cu exteriorul.

Redăm, în cele ce urmează, cele mai incendiare pasaje din misiva care n-a mai ajuns la băiat. „În primul rând, țin să te felicit pentru noul pas făcut în viața ta, și anume, că vrei să te măriți, însori, scuze, autocorectorul…

Vreau să-ți zic că prietenul tău, Alin, te susține necondiționat și te urmărește în fiecare zi pe drumul tău de a-ți găsi alesul inimii, aleasa, scuze, autocorectorul din nou, nu știu ce are… (…) M-a sunat Ioana de la RXF, te-a căutat și pe tine.

Te-a tot sunat, a văzut că la tine sună telefonul, dar nu răspunde nimeni. Am verificat și eu, așa este! Ciudat, având în vedere că știam că la Mireasa nu au concurenții acces la telefon. Poate ai fost și tu băiat inteligent și te-ai învârtit de un statut mai special.

I-am spus Ioanei că ești la Mireasa și o să o cauți după ce te măriți, pardon, însori! Voia să ne propună amândurora un meci. A rămas că îmi caută alt adversar. Nu te pot aștepta până la vară!”, îi scrie Alin prietenului său.

Trecem și la cel de-al treilea din concurenții de la Mireasa, Valentin. Pentru el, Viperele Vesele au transmis doar simple felicitări pentru felul în care a ales să ”joace” în competiție. „Felicitări pentru adevărurile rostite! În această săptămână, pentru această cursă de eliminare, beneficiezi de tot sprijinul nostru!”, i se transmite lui Valentin.

ADVERTISEMENT