Life

Am aflat ce emisiune va avea Iulia Albu la Antenă, după ce a plecat de la Pro TV. Dezvăluiri exclusive

Iulia Albu va avea propriul reality show, după ce a renunțat la colaborarea cu Pro Tv și a semnat cu Antena.
13.07.2021 | 16:12
Am aflat ce emisiune va avea Iulia Albu la Antena dupa ce a plecat de la Pro TV Dezvaluiri exclusive
Iulia Albu va avea propriul reality show la Antena Stars. Sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Iulia Albu (39 ani) a renunțat la contractul cu PRO TV și la aparițiile săptămânale în emisiunea lui Cătălin Măruță, pentru un reality show care va fi difuzat de Antena Stars! FANATIK a aflat dedesubturile colaborării criticului de modă cu trustul INTACT și vă prezintă, în exclusivitate, detalii despre noul proiect al fostei soții a creatorului de pantofi Mihai Albu.

Iulia Albu a încetat parteneriatul cu Pro TV și emisiunea “La Măruță”, în luna iunie, și a anunțat că revine cu surprize pe micul ecaran, din toamnă, fără să ofere alte detalii. FANATIK.RO a aflat cum a convins-o Antena să schimbe tabăra.

ADVERTISEMENT

Iulia Albu va avea propriul reality show

Conform surselor noastre, Iulia Albu a primit o ofertă de nerefuzat, aceea de a avea propriul reality show, care va fi difuzat de postul Antena Stars. Deși renunțarea la colaborarea cu una dintre televiziunile cu cele mai mari scoruri la capitolul încredere și semnarea contractului cu Antena Stars – un post tv cu audiențe destul de mici- poate părea neinspirată, Iulia Albu a fost convinsă să bată palma cu trustul concurent din mai multe considerente.

Noua emisiune a Iuliei Albu va fi difuzată de Antena Stars

FANATIK a aflat că, în comparație cu cele câteva minute pe care le avea la dispoziție în emisiunea lui Cătălin Măruță, pentru a analiza ținute și a oferi informații din zona stilistică celor care o urmăreau, de data aceasta, Iulia Albu se va bucura de un sezon întreg în care o să își expună viața profesională și frânturi din cea personală. Un vis pe care îl avea practic de câțiva ani și care acum devine realitate. Chiar ea mărturisea, recent, în podcastul Acasă la Măruță că nu își mai vede activitatea profesională desfășurată în afara micului ecran, televiziunea devenind o zonă în care își dorește să dezvolte cât mai multe proiecte.

ADVERTISEMENT

Acesta este și motivul pentru care contractul cu Antena a fost atent negociat de Iulia Albu, spun sursele noastre. Înainte să semneze parteneriatul cu trustul INTACT, criticul de modă s-a asigurat că o să primească toate beneficiile pe care le dorește, de la oferta financiară, până la expunerea pe care o poate primi și pe celelalte posturi TV sau publicații online din grup.

Astfel, “botezul” l-a primit luni, 12 iulie, când a fost invitată în cadrul Observatorului de la Antena 1, unde a fost prezentată oficial ca nouă vedetă a trustului.

ADVERTISEMENT

Când începe emisiunea Iuliei Albu la Antenă

“Sunt o persoană extrem de normală, nu am o viaţă atât de ieşită din comun, probabil diferă câteva lucruri. Bine, poate animalele pe care le am. (…) Eu gândesc lucrurile foarte simplu şi de multe ori sunt acuzată de faptul că nu sunt o persoană modestă. Eu sunt o persoană realistă. Persoana care te critică trebuie să aibă cel puţin căderea de a-şi exprima o opinie, căci altfel toţi ne putem exprima opinia fără să cunoaştem. Este bine să fii cel mai tare din parcare, dar să nu uităm că parcarea era goală aici, în România. Este important să ai studiile necesare, dar nu este suficient să ai doar studiul necesar. Trebuie să înveţi continuu, să citeşti foarte mult, să fii critic tu cu tine.”, a spus Iulia Albu, în prima apariție la Antena 1.

FANATIK a aflat că Iulia Albu începe filmările pentru noua emisiune, la data de 1 august, iar reality show-ul ar urma să fie inclus în grila Antenei Stars, din toamnă. Astfel, ea se alătură vedetelor care au filmat reality show-uri la Antena Stars, printre care se află Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, Gabriela Cristea și Tavi Clonda, Jador sau Giani Kiriță. Conform surselor noastre, emisiunea își propune să prezinte o altă față a controversatei Iulia Albu și atât conducerea, cât și protagonista și-au pus mari speranțe în noul produs.

ADVERTISEMENT

Sursele noastre spun că, în timp ce postul TV speră ca imaginea Iuliei Albu să contribuie semnificativ la o creștere a audienței, criticul de modă își dorește ca proiectul s-o ajute să-și materializeze obiectivele pe care le are deja planificate de mai multă vreme.

Iulia Albu a plecat de la PRO TV, după 4 ani de colaborare

Vă reamintim că la sfârșitul lunii iunie, Iulia Albu a anunțat despărțirea de Pro TV după 4 ani, printr-un mesaj publicat pe o rețea de socializare.

“A venit momentul să deschidem împreună un nou capitol. Mulţumesc PRO TV și întregii echipe ‘La Măruţă’ pentru patru ani frumoşi. Sunt mândră că ‘Marțea Neagră cu Iulia Albu’, proiect lansat pe www.iuliaalbu.com încă din 2016 și-a făcut debutul pe TV începând cu 2018 și nu oriunde, ci la PRO TV. Vă mulţumesc vouă, celor ce mă urmăriţi, și datorită cărora toate aceste lucruri au fost posibile. Ce urmează?”, este mesajul pe care Iulia Albu l-a scris pe contul ei de Facebook, la momentul respectiv.

ADVERTISEMENT