Life

Ce se întâmplă cu Bianca Drăgușanu în Turcia, după ce Erdogan a impus restricții

18.11.2020 | 13:11
Ce se intampla cu Bianca Dragusanu in Turcia dupa ce Erdogan a impus restrictii
Bianca Drăgușanu, alături de buna ei prietenă și asociată la firma de blănuri
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu se află în Turcia de câteva zile, unde este însoțită de câteva prietene bune, alături de care s-a distrat copios într-un hotel de lux din Istanbul. FANATIK a stat de vorbă cu vedeta despre vizita sa peste hotare, mai ales că președintele Erdogan a impus restricții în contextul numărului mare de îmbolnăviri cu noul coronavirus. 

Bianca Drăgușanu este din nou pe val, iar fosta prezentatoare de la Kanal D se focusează din ce în ce mai mult pe afaceri, cu toate că viața ei a fost un adevărat roller coaster, în ultima vreme. După plasarea lui Alex Bodi în arest la nici două săptămâni după ce s-au despărțit oficial, diva s-a orientat către business-urile pe care le pusese pe plan secund.

ADVERTISEMENT
Bianca Drăgușanu, împreună cu asociata și cea mai bună prietenă a ei
Bianca Drăgușanu, împreună cu asociata și cea mai bună prietenă a ei

„Nu vreau să mai am vreo legătură cu trecutul, nu mă voi mai întoarce acolo, mi s-a întâmplat un bine. Am un business cu prietena mea cea mai bună, care îmi este și asociată și care merge foarte bine, iar de asta pot să spun mai multe, restul nu mai contează”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru FANATIK.

Cu toate că Turcia se află din nou sub valul de restricții, după ce numărul persoanelor infectate cu SARS-COVID-19 a crescut, Bianca Drăgușanu nu este afectată, ba chiar îți petrece toată ziua în fabrici, iar seara se distrează cu prietenele ei.

ADVERTISEMENT

„Am un showroom cu haine de blană, dar și alte produse, costume de fitness, geci din piele pe care le distribui în toată Europa. Sunt în Turcia de câteva zile, însă nu am avut probleme cu restricțiile, stau printre blănuri, haine, materiale, țesături de tot felul, pentru că sunt ancorată în afaceri de mulți ani, asta fac și asta mă reprezintă. Nu am timp de altceva, cu excepția Sofiei, bineînțeles, care este pe primul loc în toate”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru FANATIK.

Potrivit autorităților din Turcia, în weekend, se va ieși din casă în intervalul de timp 10:00 – 20:00, însă lanțurile de producție și furnizare nu vor fi afectate, iar Bianca Drăgușanu poate să-și vadă de shooping liniștită. Oricum, diva se distrează în hotelul de lux unde este cazată împreună cu fetele, seara, după o zi întreagă de muncă.

ADVERTISEMENT

Restricții în Turcia mai sunt și pentru persoanele sub 20 de ani și peste 65 de ani, care vor putea ieși din casă doar în anumite ore.

Clipe de coșmar în relația cu Alex Bodi

Dintre toate relațiile pe care le-a avut, Bianca Drăgușanu a trăit o adevărată dramă cu afaceristul din Mediaș, care a bătut-o de nenumărate ori. Ultima ceartă violentă a avut loc din cauza Dariei Radionova, vestita rusoaica cuc are a înșelat-o de nenumărate ori, iar ultima dată chiar recunoscând relația cu ea.

ADVERTISEMENT

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu s-au despărțit definitiv chiar cu două săptămâni înainte ca acesta să fie audit, reținut și băgat în arest pentru 30 de zile, într-un dosar de proxenetism, trafic de persoane, trafic de droguri și trafic de minori.

Omul de afaceri a fost ridicat tocmai din vila din Tunari, unde se afla cu Daria Radionova, iubita oficială, venită în țară cu două zile înainte și pe care o ceruse de nevastă cu inelul Biancăi Drăgușanu, scrie cancan.ro.

 

ADVERTISEMENT