Life

Am aflat ce va face Cătălin Botezatu după ce a plecat de la Bravo, ai Stil! Pentru ce emisiune a semnat

Cătălin Botezatu și-a anunțat plecarea de la emisiunea legată de modă de la Kanal D, Bravo, ai Stil!, doar pentru a pregăti o revenire, în televiziune, în stil mare.
29.07.2021 | 14:36
Am aflat ce va face Catalin Botezatu dupa ce a plecat de la Bravo ai Stil Pentru ce emisiune a semnat
Catalin Botezatu revine pe micile ecrane cu o emisiune in care este personajul principal Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat, în exclusivitate, ce proiect pregătește Cătălin Botezatu, designerul urmând să lucreze alături de una dintre cele mai importante vedete ale postului turcesc.

Ce face Cătălin Botezatu după Bravo, ai Stil!

Reporterii FANATIK au aflat, din surse sigure, că designerul Cătălin Botezatu a acceptat o nouă provocare în cadrul Kanal D.

ADVERTISEMENT

Mai exact, Cătălin Botezatu va lucra, de acum înainte, alături de Teo Trandafir, prezentatoarea de la Teo. Iar emisiunea pe care o va prezenta este, susțin sursele noastre, una de Style & Traveling, cele două mari pasiuni ale lui Cătălin Botezatu.

Mai mult, susțin sursele FANATIK, Cătălin Botezatu a acceptat această emisiune cu condiția ca onorariile lui să nu fie scăzute – ele fiind la ordinul miilor de euro lunar –  și, în plus, să i se permită să decidă tot ce ține de rubrica pe care o va avea la Teo în emisiune.

ADVERTISEMENT

Cătălin Botezatu și Teo, colaborare de ani buni

Faptul că designerul Cătălin Botezatu nu a plecat din Kanal D, așa cum intenționa inițial, ofertele făcute de alte televiziuni fiind extrem de tentante, i se datorează, spun sursele noastre, chiar lui Teo, cea care i-a propus să îi găzduiască rubrica în care să fie ”vioara întâi” la ea în emisiune.

De altfel, colaborarea dintre Cătălin Botezatu și Teo este una mai veche, designerul având, săptămânal, alături de Raluca Bădulescu, o rubrică în care comenta ținutele purtate de vedete, notându-le performanțele și contraperformanțele când venea vorba de stil vestimentar și bun gust.

ADVERTISEMENT
Catalin Botezatu
Catalin Botezatu va avea o rubrica dedicata in emisiunea lui Teo Sursa foto: Facebook

Doar că, pare-se, Cătălin Botezatu nu s-a mai mulțumit să fie în juriul de la Bravo, ai Stil! și a cerut șefilor săi de la Kanal D să fie personajul principal al unei emisiuni, mai ales pe fondul unei situații destul de sensibile când vine vorba de prezentatori tv cu greutate din postul turcesc.

Cum și-a motivat Cătălin Botezatu plecarea de la Bravo, ai Stil!

„Dragii mei, a venit momentul pentru a împărtăși cu voi o decizie pe care am cântărit-o mult, nu a fost o decizie ușoară, însă am hotărât să mă retrag din proiectul Bravo, ai Stil!. Voi rămâne în Kanal D, alături de această echipă extraordinară, împreună vom dezvolta alte proiecte de televiziune. Sunt convins că această nouă etapă va reprezenta o provocare, un nou capitol frumos din viața mea și abia aștept să îl împărtășesc și cu voi”, a spus Cătălin Botezatu.

ADVERTISEMENT

Mai mult, politicos, Cătălin Botezatu a spus că retragerea din echipa emisiunii la care, timp de trei ani, a fost jurat, a fost una dificilă, uitând să precizeze, totuși, că diferendele pe care le avea în show nu erau, de cele mai multe ori, regizate.

Cătălin Botezatu, din postura de designer vestimentar celebru, s-a alăturat, în 2018, echipei de la Bravo, ai Stil!, el fiind printre jurații care, de-a lungul show-ului, a avut ”mână bună” în a descoperi noi talente, fiind susținător declarat al unor tinere care, ulterior, au confirmat în lumea modei și a stilului.

Cătălin Botezatu, măcinat de problemele sale de sănătate

Cătălin Botezatu, în ciuda vârstei, a trecut de-a lungul ultimilor ani printr-o serie de probleme medicale cât se poate de serioase, fie că vorbim de o tumoră, operată în Turcie, fie că vorbim de problemele sale cardiace.

De altfel, susțin apropiații designerului, Cătălin Botezatu merge regulat la controale medicale, cu atât mai mult cu cât, adeseori, se neglijează și ”uită” de recomandările doctorilor de a evita stresul.

ADVERTISEMENT