Life

Am aflat ce va face Mihai Bendeac la Pro TV! I se pregătește un loc la Românii au Talent

Mihai Bendeac schimbă grila, dar și lista vedetelor de la Pro TV. FANATIK a aflat ce rol i s-a oferit la Românii au Talent
14.02.2023 | 16:15
Am aflat ce va face Mihai Bendeac la Pro TV I se pregateste un loc la Romanii au Talent
Mihai Bendeac, ofertat să fie jurat la Românii au Talent / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Mihai Bendeac a surprins pe toată lumea cu decizia lui de a părăsi Antena 1. Supărat nevoie mare pe ceva ce s-ar fi petrecut în timpul filmărilor de la iUmor, actorul a plecat fără să se mai uite înapoi. Acum însă, așa cum a aflat FANATIK, în exclusivitate, înregimentat în rândurile Pro TV, Bendeac a primit deja ofertele pentru viitorul carierei sale în televiziune.

Mihai Bendeac, la Pro TV! Oferta primită pentru Românii au Talent

Mihai Bendeac a anunțat, de curând, că a ajuns în ”curtea” Pro TV. Dar, de atunci, actorul nu a mai făcut niciun fel de dezvăluire cu privire la planurile de viitor. Nu a zis nici ce va face în televiziunea care conduce, autoritar, audiențele din România.

ADVERTISEMENT

FANATIK a primit însă informații în exclusivitate cu privire la rolul pe care îl va avea actorul în cadrul televiziunii din Pache Protopopescu. Mai exact, acesta a fost ofertat, din nou, să fie unul dintre jurații de la Românii au Talent.

De altfel, așa cum recunoștea cu ceva timp în urmă, Mihai Bendeac a mai primit o dată oferta de a lua loc la masa juriului Românii au Talent. La acea vreme, refuzase. Acum însă, oferta care i-ar fi fost făcută din partea Pro Tv a făcut ca actorului să îi fie aproape imposibil să mai zică pas. Conform datelor obținute de noi, el va lua loc printre jurați. Se va întâmpla din următorul sezon al show-ului care stabilește, săptămânal, recorduri de audiență.

ADVERTISEMENT

Motivul pentru care, cel mai probabil, îl vom revedea pe Mihai Bendeac abia la următorul sezon al show-ului de talente este legat de încurcăturile legale pe care actorul le are. Comediantul e în plin scandal cu cei de la Antena 1. Mai exact, se pare că, cel puțin până în vara acestui an, el nu mai are voie să apară la televizor. Contractul său urmează să expire abia peste câteva luni.

De altfel, din informațiile noastre, în cazul în care ar apărea mai devreme la Pro Tv, fostul jurat al emisiunii iUmor  de la Antena 1 nu ar avea deloc motive să mai zâmbească. Ar fi nevoit să plătească daunele contractuale în valoare de sute de mii de euro.

ADVERTISEMENT

Mihai Bendeac pregătește și o comedie, pentru Pro TV

În acest moment, pare-se, chiar dacă nu este semnat un contract ferm pentru postul de jurat la Românii au Talent pentru Mihai Bendeac, prin birourile șefilor de la Pro Tv se discută doar pe cine ar trebui să îl înlocuiască actorul venit de la Antena 1.

În altă ordine de idei, se pare că Mihai Bendeac va fi foarte ocupat și în perioada în care nu va avea filmări pentru Românii au Talent. Cei de la Pro Tv, după discuțiile cu actorul, par să fi acceptat să îi ofere ocazia de a realiza și o producție de comedie.

ADVERTISEMENT

Iar acum, în pauza de televiziune pe care o face, actorul care va împlini 40 de ani pe 16 februarie, deja s-a apucat să lucreze la scenariu pentru noua producție de comedie. Are în plan și un lungmetraj care, din informațiile FANATIK, nu e imposibil să îl realizeze tot cu ajutorul Pro TV.

Mihai Bendeac a părăsit, în octombrie 2021, Antena 1

Mihai Bendeac a decis, în luna octombrie a anului trecut, să se despartă definitiv de Antena 1. La acea vreme, în exclusivitate pentru FANATIK, actorul confirma plecarea din cadrul trustului și de la emisiunea iUmor. Nu a detaliat însă motivele despărțirii.

Bendeac nu era la prima despărțire turbulentă de Antena 1. În 2014 a ajuns chiar și la proces cu cei de acolo, proces pe care, cel puțin în prima fază, l-a pierdut. Dar, la acea vreme, el a decis să se întoarcă la Antena 1. Avea să devină jurat al emisiunii iUmor – timp de 13 sezoane.

Cu ani în urmă, după ce realizase și o ședință foto pentru postura de jurat la Românii au Talent, Mihai Bendeac a fost nevoit să dea înapoi în discuții. S-a întâmplat din cauza unei notificări trimise de Antene. Cu toate acestea, actorul a recunoscut că ar fi adus ”nebunia” necesară și cu care este înzestrat, la Pro.

”Niciodată nu aș putea să fiu așa cum sunt eu la Pro TV. Mă refer la mine ca și persoană, la mine ca și artist. Acum un an de zile și anul ăsta, am fost contactat pentru Românii au talent. Și anul acesta… am primit un argument care mie, în primă instanță, mi s-a părut valid. Că Pro TV-ul ar avea nevoie de un pic de nebunie. Și eu le-am spus că nu își pot închipui, de fapt, ce înseamnă această nebunie”, spunea Mihai Bendeac acum ceva timp.

ADVERTISEMENT
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
"Discriminare fără precedent!" / "Umilitor!" Reacție la nivel înalt din Rusia
Locul în care se consumă cele mai multe droguri. Este o universitate de...
Locul în care se consumă cele mai multe droguri. Este o universitate de top în care 90% dintre studenți au încercat
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Mărturia salvatorului Marei, olimpica înjunghiată în plină stradă de iubit. Momentul în care...
Mărturia salvatorului Marei, olimpica înjunghiată în plină stradă de iubit. Momentul în care eleva de 17 ani e atacată, surprins de camerele de supraveghere
Cât de mare e riscul ca Rusia să ciuntească Republica Moldova. O profesoară...
Cât de mare e riscul ca Rusia să ciuntească Republica Moldova. O profesoară româncă din SUA explică la ce să ne așteptăm
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor...
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor fi cei mai influențați de Luna Plină
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Bomboane cu ciocolată albă și nucă de cocos. Cel mai aspectuos și fin...
Bomboane cu ciocolată albă și nucă de cocos. Cel mai aspectuos și fin desert
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Văduva lui Navalnîi spune ce face Putin cu trupul soțului ei. „E demonic,...
Văduva lui Navalnîi spune ce face Putin cu trupul soțului ei. „E demonic, credința lui e falsă”
Concurentul de la Românii au talent pe care nimeni nu-l va uita: „Singura...
Concurentul de la Românii au talent pe care nimeni nu-l va uita: „Singura șansă a fost să-L simt pe Dumnezeu”