Life

Am aflat cine a câștigat Chefi la cuțite 2023, sezonul 11! Surpriză de proporții la Antena 1

Câștigătorul Chefi la cuțite, sezonul 11, a fost ales deja! FANATIK dezvăluie, în premieră, care este marele învingător.
05.06.2023 | 12:31
Am aflat cine a castigat Chefi la cutite 2023 sezonul 11 Surpriza de proportii la Antena 1
Câștigătorul chefi la cuțite 2023 sezonul 11 a fost ales. Foto-montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Câștigătorul Chefi la cuțite, sezonul 11, este o reală surpriză! FANATIK a aflat cine i-a impresionat pe jurații din acest an și care este bucătarul care își adjudecă încă o dată meritul de a fi ales cel mai priceput în ale gastronomiei!

Câștigătorul Chefi la cuțite 2023, sezonul 11. Cine a triumfat în finala filmată deja

Câștigătorul Chefi la cuțite 2023, sezonul 11, a fost desemnat deja. Show-ul în care și-au făcut apariția oameni simpli, pasionați de gătit, dar și câteva vedete, unele reușind să surprindă cu talentele lor culinare, e, în continuare, cel mai de succes produs al Antenei 1, iar asta o dovedesc audiențele săptămână de săptămână.

ADVERTISEMENT

Pentru că vorbim despre un concurs, evident, poate câștiga o singură persoană. Până acum, în acest sezon, au existat câteva eliminări surprinzătoare. Printre cei care au pierdut șansa de a câștiga se numără și cântărețul Lino Golden, care n-a făcut mare senzație în calitate de bucătar.

FANATIK vă spune cine este marele câștigător al acestei ediții, iar numele învingătorului este o reală surpriză! Așadar, nu vă mai ținem prea mult pe jar! Chefi la cuțite 2023 a fost câștigat de… Nina Hariton!

ADVERTISEMENT

„În avans și în exclusivitate pentru urmăritorii paginii de instagram Viperele Vesele, vă anunțăm că prima femeie din istoria emisiunii Chefi la cutite care a primit cuțitul de aur, NINA HARITON, din echipa lui chef Sorin Bontea, va fi câștigătoarea sezonului 11 al emisiunii”, anunță Viperele vesele.

Eliminări surprinzătoare până acum, înainte să fie desemnat câștigătorul Chefi la cuțite 2023, sezonul 11

Din actualul sezon au mai ieșit, chiar recent, Mario Zahariea (echipa Scărlătescu) și Daniel Dragomir (echipa lui Sorin Bontea). Imediat după ieșirea din competiție, Daniel Dragomir a ținut să adreseze o scrisoare întregii echipe Chefi la cuțite, dar și juraților care au avut încredere în el.

ADVERTISEMENT

Daniel Dragomir (echipa Bontea), mesaj emoționant după plecarea din concurs

„Aseară s-a încheiat călătoria mea la ceea ce a însemnat extraordinara experiență de viață “Chefi la cuțite”. Pentru mine NU a însemnat doar participarea la un show tv cu și despre gătit, a însemnat curajul de a ieși din zona de confort și a mă expune unor noi provocări și totodată de a-mi demonstra că indiferent de vârstă trebuie sa iti urmezi visurile.

Mulțumesc întregii echipe “Chefi la cuțite”, doamnelor de la machiaj, cameramanilor, reporterilor, producției, într-un cuvânt tuturor acestor minunați oameni, care lucrează cu dăruire și un entuziasmat greu de imaginat. Si asta zi de zi, doisprezece-paisprezece ore.

ADVERTISEMENT

„Sper că nu v-am dezamăgit”

Mulțumesc Chef Scărlătescu pentru că ai crezut în mine și mi-ai oferit această minunată șansă și onoarea de a face parte din echipă ta. RESPECT! Mulțumesc Chef Bontea pentru încrederea acordată și îmi pare extrem, extrem de rău că nu am reusit să demonstrez că a meritat folosirea celei mai importante amulete.

Mulțumesc Chef Dumitrescu pentru cuvintele frumoase și pentru modul extrem de cald și prietenos cu care m-ai răsfățat. Mulțumesc familiei mele, care m-a susținut necondiționat, precum si tuturor celor care au crezut în mine. Sper că nu v-am dezamăgit prea tare”, a reacționat Daniel Dragomir după eliminare.

Câștigătorul Chefi la cuțite de anul trecut, tot o femeie. Florica Boboi a făcut parte din echipa lui Bontea

Cei mai mulți câștigători din cele 10 ediții difuzate de Antena 1 sunt bărbați (8), doar două femei reușind să intre în posesia marelui premiu. Dintre reprezentantele sexului frumos au câștigat Narcisa Birjaru și Florica Boboi. Prima a făcut parte din echipa lui Cătălin Scărlătescu, iar cea de-a doua din team Bontea.

Sorin Bontea a câștigat, de altfel, de cele mai multe ori concursul Chefi la cuțite. Din echipa lui au făcut parte următorii triumfători: Cristi Șerb, Andrei Cristian Olteanu și Mihai Munteanu, pe lângă Florica Boboi.

Chefi la cuțite, o emisiune multi-premiată

Din echipa lui Scărlătescu au mai câștigat, în afară de Narcisa, Gianny Bănuță și Alexandru Comerzan. De la Florin Dumitrescu s-au remarcat, de-a lungul celor 10 sezoane de Chefi la cuțite, Cristian Voicu și Bogdan Vandici.

Emisiunea de la Antena 1 a primit câteva premii importante, pe lângă audiențele cu care au spulberat concurența. Între 2017 și 2022, producția a primit de șase ori premiul pentru cel mai bun show culinar la Premiile TV Mania. De asemenea, în anul 2017, Chefi la cuțite a fost desemnat cel mai bun show de divertisment în cadrul galei Radar de Media.

ADVERTISEMENT