Fotbal intern

Am aflat mănăstirea unde Gigi Becali și Alexandru Tudor au fost în Joia Mare. „Am stat 5 ore în Rai” Exclusiv

20.04.2020 | 18:20
Am aflat manastirea unde Gigi Becali si Alexandru Tudor au fost in Joia Mare Am stat 5 ore in Rai Exclusiv
Gigi Becali și Alexandru Tudor au petrecut Joia Mare la o mănăstire din județul Vâlcea, în Parcul Național Buila-Vânturarița, la nord de schitul Pahomie
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a ajuns în Săptămâna Mare și în țară, la mănăstiri, așa cum își programase imediat după decretarea stării de urgență în România. Patronul celor de la FCSB a dezvăluit că a fost în Joia Mare împreună cu Alexandru Tudor la o „mănăstire de care nu știe nimeni”.

FANATIK a aflat că Gigi Becali a mers în județul Vâlcea, aproape de Gurguiata, a asistat la Denia celor de 12 Evanghelii, apoi s-a întors în București în Vinerea Mare.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali și Alexandru Tudor au petrecut Joia Mare la o mănăstire din județul Vâlcea, în Parcul Național Buila-Vânturarița, la nord de schitul Pahomie

Dacă tot nu a putut ajunge la Muntele Athos în această perioadă, mai ales că își programase și la mijlocul lunii martie, și înaintea Paștelui, Gigi Becali nu a ratat ocazia de a merge în țară în Săptămâna Mare.

„Am construit o mănăstire în taină, una de care nu știe nimeni. Trebuie să mergi o oră pe potecă. Joi, la Denia celor 12 Evanghelii, am luat și cei mai buni 3 cântăreți de muzică psalmică, cei mai buni din tot globul.

ADVERTISEMENT

Acum mi-a dat Alexandru Tudor mesaj, „Adevărat că am fost 5 ore în Rai”. Îl iau cu mine peste tot, e adevărat că are credința mai mare decât mine”, a dezvăluit Gigi Becali la România TV, fără să dea alte detalii.

Din informațiile FANATIK, Gigi Becali și Alexandru Tudor au fost în județul Vâlcea, în Parcul Național Buila-Vânturarița, la o mănăstire ascunsă în munți. Sfântul lăcaș este plasat la nord de schitul Pahomie, de unde se merge pe jos, pe poteci de munte. Se poate ajunge și dinspre drumul Cheii, dar Gigi Becali și Alexandru Tudor, împreună cu cei care i-au însoțit, au ales drumul dinspre Pietreni.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a înnoptat la mănăstire după slujba din Joia Mare și s-a întors abia a doua zi la București

După ce au asistat la slujba din Joia Mare, Gigi Becali și Alexandru Tudor au înnoptat acolo, alături de cei cu care veniseră și cu călugării care trăiesc în acel lăcaș.

Am fost acolo 50 de persoane în biserica aia. Vreo 30 de măicuțe și vreo 20 de bărbați, pustnici de prin toate locurile. Am făcut o slujbă și le-am spus dinainte: „Seara asta vom sta vreo 3 ore în Rai”. Știam cum cântă diaconii ăștia” – Gigi Becali

Abia a doua zi patronul FCSB și oamenii săi s-au întors spre București, tocmai pentru a nu rata în cursul după-amiezii de Vinerea Mare toate manifestările religioase.

ADVERTISEMENT

Mănăstirile din județul Vâlcea, printre preferatele lui Gigi Becali. A făcut dese vizite și la Mănăstirea Frăsinei, supranumită „Athosul românesc!”

Este o obișnuință pentru Gigi Becali să meargă în pelerinaj prin țară pe la mănăstiri. Iar județul Vâlcea este unul dintre preferatele patronului de la FCSB.

Acesta a făcut mai multe vizite, de câteva zile, la Mănăstirea Frăsinei, un așezământ numai de călugări, supranumit „Athosul românesc”. La Mănăstirea de la Frăsinei, situată în comuna Muereasca, în stânga drumului de la Rm. Vâlcea la Sibiu, a locuit mulți ani unul dintre duhovnicii lui Gigi Becali.

Becali are cheie de la biserica din Pipera, iar de Paște a fost voluntar și a dus Lumină la oameni

Gigi Becali nu a stat nicio zi departe de biserică în toate săptămânile Postului Paștelui. După ce s-a instituit starea de urgență în România, Becali a mers la biserica din Pipera. FANATIK a dezvăluit că acesta are o cheie și, cu acceptul preotului, merge și se roagă singur.

Dar latifundiarul a participat și la slujbele din această perioadă, iar de Paște s-a oferit voluntar pentru a duce la casele oamenilor Lumină de la Înviere.

În fiecare zi sunt la biserică preotul, eu și doi călugări. Eu sunt la strană, ca ajutor, să ajut biserica. Am hârtie de acolo. Fetele și nevasta nu ies din casă. Mă doare sufletul de ele, dar mă doare și de oamenii ceilalți… Și așa suntem amărâți, lucrăm sclavi la toate popoarele lumii, acum să ne dai și boala asta… Oricum, pe noi ne-a cam ocolit Dumnezeu. Avem cazuri puține”, a declarat în ziua de Paște Gigi Becali.

ADVERTISEMENT
Tags:
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o...
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o sumă înfiorătoare cheltuită
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
"Cum poţi să zici că vreau să-mi omor copilul?" Filmul revoltei dezlănțuite în Leeds, după ce autoritățile au luat în grijă 5 copii ai unei familii de români
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut...
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut evita tragedia: Mi-a lăsat copiii orfani!
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Povestea resturantului Shorley. Ce se întâmplă cu localul din București care l-a fascinat...
Povestea resturantului Shorley. Ce se întâmplă cu localul din București care l-a fascinat chiar și pe Florin Piersic
Scandal imens provocat de un gest al prințului Harry. S-a lăsat cu demisii
Scandal imens provocat de un gest al prințului Harry. S-a lăsat cu demisii
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am...
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am mutat din țară
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din...
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din țară exact din acest motiv". Cum se înțelege cu Mr.Pink