Life

Toate secretele show-ului Love Island România de la PRO TV! Cine ar putea prezenta emisiunea

PRO TV pregătește un nou reality-show, Love Island, iar FANATIK a aflat câteva din secretele concursului pentru care se fac înscrieri.
26.05.2023 | 12:30
Toate secretele showului Love Island Romania de la PRO TV Cine ar putea prezenta emisiunea
Love Island România, în curând la PRO TV. Foto: PRO TV/ Love Island UK/ Instagram. Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

PRO TV aduce în România concursul Love Island, un format britanic de mare succes. Concursul e asemănător show-ului Insula iubirii de la Antena 1.

PRO TV pregătește Love Island România

FANATIK dezvăluie câteva secrete din culisele show-ului și anume. Ce vor să știe producătorii de la tinerii care se înscriu în acest show mai fierbinte ca vara? Vă spunem noi!

ADVERTISEMENT

Înscrierile pentru Love Island au început deja, iar FANATIK vă spune la ce întrebări trebuie să răspundă cei care vor să facă parte din show-ul de la PRO TV. Cei care se ocupă de etapa preselecțiilor au câteva întrebări standard pentru toți cei care vor să convingă echipa de producție că sunt potriviți pentru acest show.

Tinerii dornici de momente pasionale, transmise la televizor, trebuie să completeze, în formularul de înscriere, câteva informații de bază despre ei. E vorba de date precum numele, prenumele, adresa de mail și ocupația.

ADVERTISEMENT

Secretele casting-ului. La ce întrebări trebuie să răspundă cei care vor să fie admiși la Love Island

Pe lângă aceste informații, există o serie de alte întrebări la care aceștia trebuie să răspundă înainte de a încheia formularul de înscriere. Tinerii care vor să facă parte din emisiunea care sună ca un remake al reality-show-ului „Vara ispitelor”, trebuie să se descrie în trei cuvinte. De asemenea, sunt rugați să spună ce hobby-uri au, dar și de cât timp nu au pereche.

„Cum te distrezi când ești la o petrecere?; Cum arată vacanța perfectă pentru tine?; Cum arată întâlnirea perfectă pentru tine?; Care este vedeta pentru care ai avut un crush?”, sunt alte întrebări la care viitorii participanți trebuie să răspundă la casting-ul de la Love Island.

ADVERTISEMENT

Una din întrebările absolut firești pe care tot mai mulți oameni o pun este cine va prezenta emisiunea cu care PRO TV îi face concurență Antenei 1, care are Insula iubirii. Una dintre variante ar putea fi Gina Pistol.

Spunem asta mai ales pentru că blondina a anunțat că se retrage o perioadă din televiziune. Aceasta a invocat ca motiv faptul că vrea să se ocupe mai mult de fetița ei, Josephine.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol, cea mai potrivită pentru Love Island? Vedeta s-ar putea întoarce la PRO TV, după ce s-a remarcat în urmă cu mulți ani la Vara ispitelor

Potrivit informațiilor obținute de FANATIK, încă nu au început negocierile pentru postul de prezentator sau prezentatoare a show-ului Love Island. Doar că… astrele, să le zicem așa, ne-au șoptit că viitoarea soție a lui Smiley s-ar putea să fie dorită, în secret, de postul de pe Pache Protopopescu.

De altfel, în cazul în care Gina Pistol va începe negocierile cu PRO TV și va fi la cârma acestui show fierbinte, ar fi chiar o întoarcere la origini a vedetei. De ce spunem asta? Pentru cei care nu mai țin minte, trebuie să spunem că înainte de a poza în Playboy, vedeta s-a făcut remarcată în calitate de concurentă într-un show identic cu Love Island. E vorba de „Vara ispitelor”. Acel reality a fost difuzat chiar de PRO TV. Cine ar fi, așadar, mai potrivită decât Gina să prezinte acest concurs? Rămâne de aflat!

Cum arată formatul celui mai fierbinte show pe care îl coace PRO TV

Cât despre Love Island, show-ul este ”brevetat” de britanici, deținut de ITV Studios în care persoane tinere, lipsite de angajamente sentimentale, conviețuiesc într-o vilă exotică, gata să trăiască o aventură de neuitat. În varianta britanică a concursului, acțiunea se petrece în Insulele Baleare, în Palma de Mallorca.

La scurtă vreme după ce intră în vila tentațiilor, concurenții trebuie să hotărască imediat cu cine formează un cuplu. De asemenea, aceștia sunt filmați non-stop, ca la Big Brother.

Telespectatorii au ocazia să decidă ce se întâmplă cu ei. Aceștia pot schimba cursul evenimentelor. Cei de acasă folosesc o aplicație specială prin care pot decide soarta participanților. Publicul va decide, la final, care este cuplul ce merită să câștige competiția.

 

 

ADVERTISEMENT