Life

Am avut dreptate: Alexandra Dinu e istorie! Cu ce bombă sexy a înlocuit-o Jeffrey Greenstein

13.04.2021 | 11:49
Jeffrey Greenstein s-a despărțit de Alexandra Dinu și s-a cuplat cu Salome Chandler. Sursă foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Alexadra Dinu este istorie pentru Jeffrey Greenstein! Actorul și producătorul a înlocuit-o deja cu o altă blondă sexy, model de meserie, pe care o consideră “cea mai dulce fată din lume”.

FANATIK.RO a anunțat, în exclusivitate, faptul că Alexadra Dinu și Jeffrey Greenstein nu mai formează un cuplu și, în timp ce frumoasa din juriul “Românii au talent” își vindecă rănile discret, starul de la Hollywood se afișează fericit alături de noua iubită. Tânăra care i-a sucit mințile este model,  cochetează cu actoria și pare dornică de afirmare.

ADVERTISEMENT

Spre deosebire de Alexandra Dinu, Salome Chandler, noua cucerire a lui Jeffrey Greenstein, are o viață extrem de vizibilă pe social media și nu numai. Pozează sexy, călătorește și își trăiește iubirea cu Jeffrey Greenstein în fața întregii lumi, lucru pe care Alexandra Dinu a refuzat să-l facă. Pe parcursul anilor în care s-a iubit cu actorul și producătorul, românca noastră a preferat să nu se expună prea mult, evenimentele la care cei doi au apărut împreună putând fi numărate pe degete.

Alexandra Dinu, înlocuită de Jeffrey Greenstein cu o tinerică model și actriță

@salomechandlerMy life as a trainer in Miami !♬ Astronaut In The Ocean – Masked Wolf

“Mulțumesc dragostea mea, pentru cel mai frumos cadou pe care mi l-ai putea face vreodată!  Să fii lângă mine în fiecare dimineață și în fiecare seară.”, este declarația de iubire transmisă de Salome Chandler lui Jeffrey Greenstein, cu care a petrecut, recent, mai multe zile la schi. De cealaltă parte, fostul iubit al Alexandrei  Dinu i-a urat “La mulți ani celei mai dulci fete din lume”.

ADVERTISEMENT
@salomechandlerKidnapping teddy ! #maltipoo #puppy #traveler #losangeles #lovers #couplegoals♬ Myself – Bazzi

“Fie ca viața să te binecuvânteze cu toată dragostea, zâmbetele, sănătatea și prosperitatea pe care le meriți! Nu aș putea să fiu mai recunoscător pentru că te am în viața mea!”, este mesajul transmis de Jeffrey Greenstein care pare că a uitat-o destul de repede pe Alexandra Dinu.

Jeffrey Greenstein și Salome Chandler
Jeffrey Greenstein a uitat-o pe Alexandra Dinu în brațele lui Salome Chandler. Sursă foto: Instagram

Salome Chandler, noua iubită a lui Jeffrey Greenstein, imagini hot pe internet

Salome Chandler, noua cucerire a lui Jeffrey Greenstein, este – cum altfel- model și actriță. Iubește să călătorească și să pozeze în ipostaze fierbinți, iar paginile ei de socializare sunt înțesate cu imagini sexy. Atitudinea jucăușă și jovială l-a cucerit definitiv pe fostul Alexadrei Dinu care apare, mai nou, în ipostaze în care nu a putut fi văzut până acum, iar exemplu stau imaginile video de pe TikTok publicate de Salome.

ADVERTISEMENT

De ce s-au despărțit Alexandra Dinu și Jeffrey Greenstein

FANATIK.RO a aflat că unul dintre motivele rupturii ar fi distanța dintre cei doi, iar vedeta PRO TV a ales să accepte provocarea de a face parte din juriul emisiunii “Românii au talent” tocmai pentru că relația cu Jeffrey Greenstein nu părea să aibă viitor.

În toată această perioadă, Alexandra Dinu (40 ani) a făcut naveta în Italia pentru a-și vedea fiul, pe Mario, cu care are o relație specială, dar și pentru câteva proiecte profesionale în care este implicată.

ADVERTISEMENT

Conform surselor noastre, fosta soție a lui Adrian Mutu și Jeffrey nu mai aveau același stil de viață și, în timp ce românca voia să se așeze la casa ei, producătorul de la Hollywood era dornic să petreacă și să-și trăiască viața fără mari bătăi de cap.

“Cu Mario, Alexandra are o legătură specială, însă îi lasă libertatea de care are nevoie. Nu îl tratează ca pe băiatul mamei și are încredere în el. Despre Jeffrey refuză să vorbescă și toți prietenii au început să-și pună semne de întrebare. Relația lor a mai avut momente delicate, dar le-au depășit. Acum situația pare diferită.”, au declarat, zilele trecute, surse apropiate Alexandrei Dinu, pentru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT