Life

„Am cea mai tare iubită”. Cum l-a așteptat acasă Alexia pe Mario Fresh

Mario Fresh își surprinde cu gesturi mici iubita, iar Alexia Eram nu se lasă mai prejos. După ce au depășit neînțelegerile în cuplu, cei doi își trăiesc din nou iubirea pe social media.
30.11.2021 | 19:42
Am cea mai tare iubita Cum la asteptat acasa Alexia pe Mario Fresh
Alexia și Mario Fresh se pregătesc să petreacă sărbătorile de iarnă împreună. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Alexia Eram și Mario Fresh se pregătesc pentru a petrece împreună sărbătorile de iarnă. Cei doi îndrăgostiți par mai fericiți ca niciodată, dovadă fiind story-urile pe care amândoi le postează pe Instagram. Chiar dacă au trecut printr-o perioadă mai complicată, Alexia și Mario par că au depășit neînțelegerile și se bucură unul de compania celuilalt.

În urmă cu câteva săptămâni se zvonea că cei doi îndrăgostiți s-au despărțit, mai ales că niciunul nu mai avea fotografii cu celălalt pe conturile de socializare. La scurt timp, Mira a postat o fotografie alături de Mario în care se sărutau, iar urmăritorii celor doi au cerut o explicație.

ADVERTISEMENT

Ulterior, s-a aflat că este vorba despre un videoclip muzical pentru piesa “Deziubește-mă”, pe care cei doi artiști au lansat-o. Lucrurile s-au liniștit în momentul în care Mario și Alexia au început să se afișeze din nou împreună la diferite evenimente și să publice fotografii în care apar ca și cuplu.

Mario Fresh încearcă să își cucerească în permanență iubita

Astăzi, Mario a optat pentru un gest mic în momentul în care a dorit să o surprindă pe Alexia Eram. Cântărețul i-a cumpărat iubitei sale un buchet de trandafiri de culoare roz pe care i-a oferit în momentul în care s-a întors de la Iași.

ADVERTISEMENT

Pentru că îi place să facă publice gesturile mărunte și frumoase pe care Mario le face pentru ea, fiica Andreei Esca a publicat o fotografie cu buchetul de flori, alături adăugând și o inimioară, semn că lucrurile între cei doi îndrăgostiți merg din ce în ce mai bine.

Alexia Eram
Alexia Eram a primit un buchet de flori de la iubitul său, Mario Fresh. Foto: Instagram

Alexia Eram și-a așteptat iubitul cu bradul împodobit

În urmă cu câteva ore, Mario Fresh a postat pe contul său de Instagram un story în care le arăta urmăritorilor săi cum îl așteaptă iubita sa acasă. În filmuleț se poate observa că Alexia Eram a împodobit deja bradul în timp ce iubitul său se afla la Iași și a dorit ca și în acest an să îl surprindă. Pe fundal se poate auzi o melodie de Crăciun celebră ce ne duce cu gândul la sărbătorile de iarnă.

ADVERTISEMENT

Am cea mai tare iubită. Așa am fost așteptat de la Iași.”, este mesajul care a însoțit filmulețul postat de Mario pe Instagram.

Pe conturile de socializare ale fiicei Andreei Esca au apărut o mulțime de fotografii și filmulețe cu bradul de Crăciun din acest an. Alexia a optat, la el ca în ultimii trei ani, să cumpere un brad gata decorat, deoarece nu are foarte mult timp la dispoziție pentru a-l decora ea însăși.

ADVERTISEMENT

A avut grijă ca detaliile să iasă foarte bine în evidență și să îmbine cu gust culorile alb și roz. În acest an, Alexia Eram a optat pentru diferite nuanțe de alb și roz. Decorațiunile din apartamentul iubitei lui Mario Fresh se potrivesc și ele cu bradul frumos împodobit.

bradul de Crăciun al Alexiei
Alexia Eram și-a pregătit bradul de Crăciun. Foto: Instagram

În ultimii ani, Alexia Eram a renunțat la obiceiul de a împodobi bradul singură sau în compania familiei și a optat pentru a cumpăra unul deja împodobit. Fiica prezentatoarei de știri se ocupă, însă, ca în fiecare an firma de la care își comandă bradul să țină cont de dorințele și de preferințele sale în materie de culori și decorațiuni.

ADVERTISEMENT